רירית עבה והחזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית עבה והחזרת עוברים
    מיה
    05/11/2013

שלום רב,
    אני עושה החזרת מוקפאים ע"ב טבעי (רצוף אחרי החזרת טריים). ביום 13 למחזור עדיין לא נראה זקיק מוביל (הבנתי שאחרי IVF המחזור יכול להשתבש מה גם שהמחזורים שלי הם סביב 32 יום) וגם האסטרדיול נמוך בהתאמה - 160. המוזר הוא שהרירית כבר הגיעה ל-11 מ"מ, מה שלהבנתי מצביע על חוסר מתאם עם הפעילות ההורמונלית. בד"כ הרירית שלי נעה בין 10-12 סביב הביוץ.
    רציתי לשאול אם זה נורמלי החוסר מתאם הזה ואם הרירית תמשיך להתעבות עוד ועוד עד ההחזרה אם זה עשוי לפגוע בסיכויי הקליטה? אני יודעת שיש עובי מינימלי שמומלץ להחזרה, האם יש גם עובי מקסימלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית עבה והחזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית עבה והחזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/11/2013

בינתיים רירית הרחם שלך נמצאת בטווח הרצוי עד 14 מ"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלת המשך

מיה
    05/11/2013

האם מעל 14 מ"מ מהווה בעיה? כדאי לבטל סבב בגלל זה?
    האם לאור הנתונים שציינתי יש צפי שהיא תעבור את הטווח הרצוי? הרי אם עם אסטרדיול נמוך היא גדלה ל-11 מה יהיה כשהוא יתחיל לעלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלת המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2013

יתכן ורירית הרחם הגיעה לשיאה ומאוזנת היטב בשלב זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו