אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל
    אני
    06/11/2013

האם לאוביטרל יש תפקיד נוסף מלבד תזמון הביוץ?
    אם נקיים יחסים בימים המתאימים ללא אוביטרל, או לחילופין עם אוביטרל הסיכוי להריון יהיה שווה או שעצם היותו "הורמון הריון" מעלה את הסיכוי להיקלטות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2013

הורמון זה שומר על פעילותו של הגופיף הצהוב ומגרה אותו לייצר את שני הורמוני המין הנשיים, אסטרוגן ופרוגסטרון, השומרים על רירית הרחם, מניעים את מחזור הווסת וחיוניים להפריית הביצית וההתפתחות המוקדמת של העובר.כל זאת בנוסף לתזמון הביוץ הרצוי על מנת להרות בהקדם האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד- אך מבחינת סיכויי היקלטות הוא

אני
    06/11/2013

מעלה את הסיכוי?
    בחודש עם אוביטרל ובחודש ללא אוביטרל אותו הסיכוי (בהנחה שבשניהם מקיימים יחסים באותם הימים)??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לי

אני
    07/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד- אך מבחינת סיכויי היקלטות הוא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2013

הכוונת הביוץ ,קיום היחסים במועד מדויק יוצר,וחיזוק הגופיף הצהוב ותגובת הרירת משפרים את הפרוגנוזה להרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו