עדיין אין דופק...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עדיין אין דופק...
    נעם
    06/11/2013

IVF ראשון, אחרי החזרת שני בלסטוציסטים ("בינוניים") ב7/10, עשיתי עכשיו אולטראסאונד ראשון, אחרי בטאות מעולות:

יום עשירי - 249
    יום 13 - 900
    יום 17 - 6400

הייתי *בטוחה* שהיום אני הולכת לראות דופק משובח 2X ובמקום זה הנה מה שמופיע בדו"ח אולטרסאונד:
    "שק הריון 15*20 מ"מ, שק חלמון הודגם, בספק רקמה עוברית, ללא דופק עדיין"

יש מקום לתקווה, או שכדאי כבר להתכונן לתסריט הרע...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדיין אין דופק...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין אין דופק... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2013

מתקבל הרושם שישנה בעיה עם העובר,הייתי ממליץ לבצע בדיקת אולטרסאונד חוזרת בעוד שלושה ימים כדי לקבל החלטה סופית על גורת ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך...

נעם
    06/11/2013

ביחידה שלי הזמינו אותי לבדיקה נוספת רק בעוד 12 (!) יום. האם זה מכיוון שהם מניחים שעד אז כבר תהיה הפלה טבעית?
    ועוד שאלה: בהנחה שבאמת לא מדובר בהריון תקין, תוך כמה זמן הגוף אמור להיות מוכן לנסות ולהחזיר עובר מוקפא, או לחילופין, להתחיל סבב חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2013

הייתי ממליץ להמתין עד לאחר ההפלה עד שערכי הביטה התאפסו,ולהמתין מחזור אחד עד לשובך לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו