מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות שעברו IVF עזרתכן בבקשה!נילי10/11/2013
שלום בנות,
עד כה עברתי הזרעות עם הורמונים במינונים סבירים ולא היה הריון (כימי בלבד),
צריכה כבר להתחיל לעבור IVF ומתה מפחד מהענין הזה, מכמויות גדולות של הורמונים ובעיקר מההרדמה והמסביב. אודה לכם אם תוכלו להרגיע אותי ולעודד לגבי השד שנשמע נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחיץ - יהיה טוב
טלי10/11/2013אל תלחצי, ראשית זו פרוצדורה שעוברות אותה מאות בנות ביום. אמנם המינונים של ההורומונים מעט גבוהים כדי לייצר כמות גדולה יותר של ביציות במחזור אחד.
אבל השד בכלל בכלל לא נורא.
ההרדמה - החלק הכי תענוג חחח
השאיבה מאוד קצרה ולכן ההרדמה היא לזמן קצר בלבד.
את מתעוררת לאחר כרבע שעה מתאוששת ואחרי שעתיים - שלוש את כבר בבית.
אל תחששי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתניי רגועה יקירה אחרי
נ.10/11/2013כל הזריקות והבדיקות שגם לא כזה גרוע ההרדמה זה השלב שהכי חיכיתי לו את נחה ושוכחת מהכל וזה עובר כמו חלום בעזרת ה׳ בהצלחה רבה וטיפול ראשון ואחרון!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל חשש
לירי10/11/2013הי
אל תחששי. גם אני עברתי 4 הזרעות שלא צלחו. ב- IVF הראשון נקלטתי, אך היתה לי הפלה נדחית (עובר לא התפתח). היום אני אחרי החזרה ..מחכה בחוסר סלנות ליום הבטא..
הזריקות לא כ"כ כואבות. אני מקווה שיש מי שיעזור לך בזריקות (אני לא מסוגלת להזריק לעצמי, אז נעזרתי באחותי היקרה). ההרדמה עברה בקלות, התאוששות מהירה. חשוב להקפיד לשתות הרבה. וזהו.. המטרה מקדשת את הדרך :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נילי השד לא נורא בכלל
שרית11/11/2013קצת יותר הורומנוים השאיבה בהרדמה 20 דקות כולל התאוששות קצת כואב בבטן החזרה לפעמים לא נעימה אבל את עוברת את זה כמו גדולה מאחלת לך בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות-באמת שעודדתן אותי
נילי11/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך בחום להיכנס לפורומים חברת
שרה11/11/2013זה מאד מעשיר את הידע ומכין אותך לקראת מה שאת הולכת לעבור.
הפורום כאן הוא פורום מיקצועי ולא חברתי.
בפורום חברתי את יכולה גם תוך כדי הטיפול לשאול ולשתף בחוויות שאת עוברת ולקבל עצות מחברות הפורום המקסימות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרה-איך אני מגיעה
נילי11/11/2013תודה שרה! איך אני מגיעה לפורום הזה/ אתר? מה השם שלו, כתובת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)