שואלת שוב, תשובה לא היתה לי ברורה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב, תשובה לא היתה לי ברורה
    אני
    12/11/2013

שלום.
    אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים. היום יום 4 למחזור והתחלתי אסטרופם ביום 2 למחזור.
    שאלתי - במידה ומסיבות אישיות אני מחליטה לוותר על ההחזרה במחזור הנוכחי, ומפסיקה את האסטרופם בעוד מס' ימים (למשל - שבוע אחרי שהתחלתי את האסטרופם), מה המשמעות של העניין? האם יהיה ביוץ רגיל אחרי הפסקת האסטרופם? איך אוכל להעריך מתי צפוי הביוץ לאחר הפסקת האסטרופם? לציין שאם אחליט לוותר על החזרת מוקפאים החודש, כן אנסה באופן טבעי (ולכן צריכה לדעת..)
    דר' בידר ענה שאין בעיה ואוכל לנסות להרות בווסת הבאה... לא הבנתי את התשובה - האם המחזור הנוכחי מתבזבז?? או שכשאפסיק את האסטרופם אז הזקיקים ימישיכו לגדול מהנקודה שבה חדלו לגדול בגלל האסטרופם ואז צפוי גם ביוץ?

או בקיצור - אם אני לוקחת אסטרופם לשבוע ואז מחליטה להפסיק, האם פספסתי את הביוץ שלאחר הווסת הנוכחית או שרק איחרתי אותו במס' ימים?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב, תשובה לא היתה לי ברורה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/11/2013

כל הסיכוי שהביוץ יתרחש בהמשך אולי ידחה במספר ימים,אולם גם אפשרויות כמו דמם ,שיבוש במחזור יכולים ליתרחש,לכן לא בכדי פרופ' בידר הינחה אותך לנסות את מזלך החל מהמחזור הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו