אמבריו סקופ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אמבריו סקופ
    ivf 2
    12/11/2013

היי, אני לקראת טיפול שני של ivf והרופא שלי רוצה שנשתמש גם במכשיר האמבריו סקופ... הייתי שמחה לדעת פרטים על המכשיר והאם הוא מגדיל את הסיכויים להיקלט להריון תקין ובריא??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמבריו סקופ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמבריו סקופ

ivf2
    12/11/2013

אשמח אם תוכלו לענות לי עדיין לא קיבלתי תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבריו סקופ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/11/2013

טכנולוגיה חדשה העושה שימוש במכשיר האמבריוסקופ שהינו אינקובאטור חדשני המאפשר בחירה טובה יותר של עוברים איכותיים מבחינה מורפולוגית ,המורכב ממערכת של מצלמות HD שיכול לצלם מספר עוברים בו זמנית מרגע ההפריה בטרם החזרתם לרחם בפרקי זמן קצובים (time lapse photography) למשך 72 שעות רצוף והכול ללא התערבות שלאיש מקצוע.
    תמונות המעקב אחר העוברים מאפשרים לעקוב אחר איכות העוברים הגדלים כבר מהשלב הראשוני ביותר בו הביצית המופרית ,וקבלת מידע על התנהגותו בשלבי החלוקה המוקדמים עד לשלב חלוקה למספר תאים, ללא צורך בהוצאת הצלוחית מהאינקובטור לצורך בדיקתה תחת מיקרוסקופ.בחינת הצילומים מאפשרת בחירת העובר האיכותי והבריא ביותר ובעל הסיכויים הטובים ביותר להשתרשות ברחם ,שיטה זו עשויה להביא לעליה של 10%-20% בהריונות המושגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו