שמירת פוריות אחרי טיפולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שמירת פוריות אחרי טיפולים
    דנה
    31/03/2008

לרופאים שלום, אני (בת 22) צריכה לעבור טיפולים כימותרפיים קצרים בגלל גידול לימפומה. נאמר לי שעל מנת להבטיח שאהיה פורייה אחרי הטיפולים כדאי לי ליתר בטחון לשאוב עכשיו ביציות ולהפרות אותן ולהקפיא. הבעיה, אין לי בן זוג קבוע כרגע. הרופא אמר שאוכל להפרות את הביציות מזרע מבנק הזרע אבל הרעיון הזה לא כל כך מוצא כן בעיני. הייתי רוצה שילדי יהיו גם בניו של בעלי לעתיד. קראתי באינטרנט שיש אפשרות להקפיא ביציות בלי הפרייה קודם. אם כך למה הרופא לא הציע לי את זה? ידוע לכם איפה זה נעשה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לשאול עוד משהו

דנה
    31/03/2008

נאמר לי לקחת בזמן הטיפולים זריקות דקפפטיל. האם זה אכן מומלץ? מה הם עושות? האם הזריקות האלה הם במקום שאיבת ביציות והפרייה שלהם? אמרו לי להתיעץ עם רופא בשם דרור מאירוב. האם ידוע לכם עליו או על מומחה אחר בתחום של פוריות בזמן טיפולים? (במרכז הארץ) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    31/03/2008

הקפאת בייציות היא תהליך מאד לא מוצלח והשרידות שלהן קטנה. אני מניח שזו הסיבה שלא הציעו לך את זה. היעילות של הדקפפטיל היא יחסית גבוהה, בעיקר אצל בחורה בגילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו