אוביטרל והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל והזרעה
    הדס
    14/11/2013

שלום
    אני בעלת שחלות פוליסיצטיות. הזרקתי גונאל אף (75) מה6.11.
    11.11 ביום ה10 למחזור במעקב זקיקים שחלה ימין 11,11,11 ובדיקת דם פרוגסטרון 2, LH 6.9וe2 537 עובי רירית 7.9
    14.11 ביום ה13 (היום) מעקב זקיקים שחלה ימין 17,17,17,11,11 ושמאל 11 עובי רירית 9
    היום אמרו לי גם להזריק גונאל אף (75) ונאמר לי להזריק אוביטרל בשבת 16.11 בצהריים ונקבע לי הזרעה ביום ראשון 17.11 (אמרו לי לבחור אם בוקר או ערב)
    בחרתי לעשות בבוקר אבל מתי בדיוק בצהריים אני צריכה להזריק אוביטרל בשביל הזרעה יום למחרת ב10:00? האם זה בסדר לעשות את ההזרעה בבוקר או עדיף להעביר לשעות הערב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרל והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה

אמא
    15/11/2013

שלום לך
    גם אני מיועדת הפעם להזרעה.
    התהליך שונה מIVF.
    יש להזריק אוביטרל 24 שעות לפני ההזרעה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל והזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/11/2013

מאחר ויש לך מספר רב של זקיקם אין כל בעיה במועד הזרקת האוביטרל ,טווח הביוץ שלך גדל היות ולא כל הזקיקים מתבייצים בבד אחת ומבשילים באותה עת,לכן להבדל של מספר שעות אין כל משמעות ,בכל מקרה כדאי לבצע שתי הזרעות דבר המגדיל את סיכוייך לאור הנתונים שהעלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו