לבנות הפורום היקרות אשמח לחוות דעת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לבנות הפורום היקרות אשמח לחוות דעת
    נ.
    15/11/2013

אתמול לצערי הרב בישרו לי שאין לעובר דופק בשבוע 8+5 אני ביום שני אמורה לעבור גרידה ומאוד מפחדת זה היריון ראשון לפניו היה כימי והכל מivf. אשמח אם תרגיעו אותי ותאמרו לי שזה תהליך לא מסוכן ומלחיץ ואם יש סיכונים גם ארצה לדעת, הכל קרה כל כל מהר ועצוב בטוח אתן מבינות. אודה להתייחסות תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

אור
    15/11/2013

אני ממש מצטערת לשמוע , גם אני עברתי את הסיוט הזה לפני כמה חודשיים עם הריון תאומים בשבוע 9 לא היה דופק לשניהם.
    אני מטופלת אצל אחד הפרופסורים הטובים בארץ והוא המליץ לי לא לעשות גרידה אלא לקחת כדורי ציטוטיק ואז את עוברת דימומים וכאבי בטן ושק ההריון נופל.
    לפעמים לא הכל יורד ואז צריך בכל זאת גרידה במקרה שלי לקח כמעט חודשיים והכל התנקה.
    הבנתי ממנו שזה הרבה יותר מומלץ מגרידה , בלי התערבות כירוגית בלי הרדמה נוספת (כי גם ככה אנחנו עוברות שאיבות בהרדמה) ובלי סיכונים מיותרים.
    בכל מצב בחודש הבא אני מתחילה טיפול IVF נוסף.
    ( ודרך אגב בעוד חודש אני בת 42)
    אין דרך לנחם אבל קחי בחשבון שהגוף דחה את העובר כי הוא לא היה תקין.
    תסתכלי על העתיד ובעזרת ה' ההריון הבא יצליח ותצאי עם ידיים מלאות.
    גם לי היה קשה אבל צריך להסתכל קדימה...
    בהצלחה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוו לא להאמין

נ.
    15/11/2013

איזה נורא זה אין לתאר את ההרגשה, האמת שלא הציעו לי כדורים מכיוון שיש לי המטומה שטף דם ברחם שגרם להפלה..אז אמרו ישר גרידה. מקווה לעבור הכל ובעזרת ה׳ כולנו נצליח ונתחזק מהדברים האלה. ממש מודה לך על דברייך חיזקת אותי!! שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו