כמה שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    לולה 26
    15/11/2013

שלום
    אני בהריון תאומים בשבוע 10+5 ivf-icsi.. אתמול הייתי אצל הרופאה בדקתי תעוברים שלי ושניהם בסדר ועם דופק.. לפני 5 ימים התחיל לי דימום למשך יום או פחות מיום ואחר כך הפך להכתמות חומות למשך 4 ימים.. אני לוקחת 3 אינדומטרין ביום ופרוגנובה ואתמול הרופאה אמרה לי לקחת זריקות ריטארד 250 בגלל שאין דימום עכשיו ו פעמים בשבוע..
    1. האם זה בסדר? או צריך להזריק את ה 500? וגם לא הסבירה לי איך להזריק אשמח להנחיה..
    2.ועוד שאלה, ביום שהיה לי דימום בצילום אולטרא' אמרו לי שיש מטומה כ 15 מ"מ מעל הפה הפנימי והיא דקה.. אתמול בצילום עשתה לי מהבטן ולא ראתה את המטומה.. האם זה אומר שהיא נספגה או שהיה צריך לעשות אולטראסאונד ויגינלי כדי לראות??
    3.והשאלה האחרונה היא היום קניתי חומצה פולית עם ברזל והרוקח נתן לי קופסה חדשה והכדורים מוזרים הם בצבע חום ושחור.. ורשום 100mg ברזל..0.40mg חומצה פולית.. האם זה מספיק?? כי תמיד היה רשום 400 חומצה פולית.. צילמתי את הקופסה עם הכדור.. עזרתכם בבקשה..
    וסליחה על כל השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/11/2013

ללא ספק אולטרסאונד וגינלי עולה במידת הדיוק שלו על אולטרסאונד בטני,אין בעיה עם המינונים של הברזל והחומצה פולית שקיבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו