פרוגסטרון ריטארד 250

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון ריטארד 250
    לולה 26
    17/11/2013

שלום
    אני בהריון תאומים בשבוע 10+6 מ ivf-icsi...
    בשבוע 9 היה לי דימום והכתמות חומות למשך 3 ימים ואח"כ נעלמו..ואחרי שמונה ימים בשבוע 10+1 היה לי עוד פעם דימום וסתי והפך להכתמות חומות.. ומצאו שיש לי מטומה כ15 מ"מ מעל הפה הפנימי..אני לוקחת 3 אינדומטרין ו1 פרוגנובה.. ואמרתם לי שכדאי הוסיף לטיפול התמיכתי זריקות פרוגיסטרון.. הייתי במרכז האישה אצל רופאה במיון והסברתי לה מה אמרתם לי.. ונתנה לי מרשם.. היום הזרקתי את הזריקה הראשונה 250 ריטארד.. ואחרי שהזרקתי אותה הרגתי כאבים במקום הזריקה וגם יש לי כאבים בבטן.. אני מפחדת שאולי הזריקה פגעה בהריון שלי ?? האם יש מצב כזה? או שזריקה כזאת תמיד עוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון ריטארד 250

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על תדעגי...

עדנוש29
    17/11/2013

אני בהריון תאומים שבוע 16+1 ומקבלת רק את הפרוגסטרון רטארד 250 פעם בשבוע ואכן יש כאבים במקום של הזריקה אך הם עוברים.. לא פגעת בהריון זה בטוח..שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוווודה רבה מותק הרגעת אותי.. אבל

לולה 26
    17/11/2013

כשהיית לוקחת את האינדומטרין או תמיכה אחרת היית גם מזריקה ריטארד.. ותודה לך מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגסטרון ריטארד 250 - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/11/2013

ללא הזרקה המצב עלול להיות גרוע יותר ,אין סיכוי שהזריקה תפגע בהריון -מדובר בהורמון שממילא מיוצר ע"י השיליה עם תפקיד מכריע בהליך ההשתרשות ובהרפיית שריר הרחם לנוכח ההריון המתפתח בתוכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלפיי תודות..תמיד אתה מרגיע אותי

לולה 26
    17/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו