מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מטומה בהריון תאומיםלולה 2619/11/2013
שלום
אני בהריון תאומים 11+2 לפני שבועים ירד לי דימום והפך להכתמות ונעצר.. ולפני שבוע גם ירד ואותו דבר היה אדום לפחות מיום וא"כ הכתמות למשך 3 ימים.. אני לוקחת 3 אינדומטרין ו1 פרוגנובה בכל יום ואחד ריטארד 250 פעמים בשבוע.. היום הייתי בבדיקת אולטראסאונד וראיתי דופק לשניהם והם בסדר אבל מה הסוף של המטומה.. הרופא לא מדד אותה אבל כששאלתי אותו הוא אמר לי לא המטומה לא מטרידה אותי לא לקיים יחסים ולא להתאמץ.. והוא אמר לי שאולי יהיה דימום והיא כאילו תרד עם הדימום.. ומצד אחר רופאים אחרים אמרו כשיש מטומה ואין דיצום הדבר לא מדאיג.. מה לעשות מה הפתרון? מה יותר טוב עם דימום או בלי דימום מה הסכנה? מפחדת לאבד את העוברים שלי.. אני בת 26.5 וזה הריון ivf-icsi..ואצלי הכל תקין.. עזרתכם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללולה
נ.19/11/2013לי הייתה המטומה בהיריון שגרמה להפלה בשבוע 8+5 ואתמול עברתי גרידה לצערי ושאף אחת לא תדע דבר כזה..בכל מקרה היה לי דימום והכתמות חומות רק בהתחלה שגילו את המטומה והתחלתי ישר גסטון (זריקות) והדימום פסק ואז שבועיים לאחר מכן בלי שום התראה מוקדמת הדופק של העובר פסק..עצתי לי אלייך שפשוט תנוחי תהיי רגועה תבדקי כל שבוע לשלומם וזהו אין הרבה מה לעשות, אצלי ביחידת ivf כולם היו בטוחים שהיא תיספג ושהיא לא מהווה איום...אז אולי עדיף באמת שיהיה דימום ושהיא תצא..אני מאחלת לך היריון תקין ושקט בעזרת ה׳, תהיי רגועה כמה שאת יכולה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטומה בהריון תאומים - תגובה
פרופ' שלמה משיח19/11/2013עצתי לך לא לדאוג ולסמוך על הרפאים. כל הסיכויים שההמטומה תספג וההריון יימשך תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..המשך.. מהיום בבוקר
לולה 2620/11/2013שלום
היום התעוררתי בבוקר על הכתמות חומות עם קרישים קטטנים מאוד.. מה זה אומר? האם צריך ללכת להיבדק? יתכן שזה הדם של המטומה? עזרתכם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה..המשך.. מהיום בבוקר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2013עדיף בשלב זה שת וחי אלא אם כן יחול שינוי במצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לולה 2623/11/2013קודם כל תודה רבה
אבל רציתי לעדכן כי ההפרשות התחילו לי ביום רביעי והם נמשכו עד היום יום שבת ז"א שעכשיו יש לי 4 ימים עם הפרשות חומות ולפעמים הם עם קרישים קטנים.. האם זה נורמלי או שיש מקום לדאגה? ויש סיכוי שכל ההפרשות האלה הם מהמטומה .. יש מצב שהיא ירדה ושאני לא אראה אותה בבדיקת האולטראסאונד?
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2013האפשרות הזו בהחלט קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)