מטומה בהריון תאומים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מטומה בהריון תאומים
    לולה 26
    19/11/2013

שלום
    אני בהריון תאומים 11+2 לפני שבועים ירד לי דימום והפך להכתמות ונעצר.. ולפני שבוע גם ירד ואותו דבר היה אדום לפחות מיום וא"כ הכתמות למשך 3 ימים.. אני לוקחת 3 אינדומטרין ו1 פרוגנובה בכל יום ואחד ריטארד 250 פעמים בשבוע.. היום הייתי בבדיקת אולטראסאונד וראיתי דופק לשניהם והם בסדר אבל מה הסוף של המטומה.. הרופא לא מדד אותה אבל כששאלתי אותו הוא אמר לי לא המטומה לא מטרידה אותי לא לקיים יחסים ולא להתאמץ.. והוא אמר לי שאולי יהיה דימום והיא כאילו תרד עם הדימום.. ומצד אחר רופאים אחרים אמרו כשיש מטומה ואין דיצום הדבר לא מדאיג.. מה לעשות מה הפתרון? מה יותר טוב עם דימום או בלי דימום מה הסכנה? מפחדת לאבד את העוברים שלי.. אני בת 26.5 וזה הריון ivf-icsi..ואצלי הכל תקין.. עזרתכם בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטומה בהריון תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללולה

נ.
    19/11/2013

לי הייתה המטומה בהיריון שגרמה להפלה בשבוע 8+5 ואתמול עברתי גרידה לצערי ושאף אחת לא תדע דבר כזה..בכל מקרה היה לי דימום והכתמות חומות רק בהתחלה שגילו את המטומה והתחלתי ישר גסטון (זריקות) והדימום פסק ואז שבועיים לאחר מכן בלי שום התראה מוקדמת הדופק של העובר פסק..עצתי לי אלייך שפשוט תנוחי תהיי רגועה תבדקי כל שבוע לשלומם וזהו אין הרבה מה לעשות, אצלי ביחידת ivf כולם היו בטוחים שהיא תיספג ושהיא לא מהווה איום...אז אולי עדיף באמת שיהיה דימום ושהיא תצא..אני מאחלת לך היריון תקין ושקט בעזרת ה׳, תהיי רגועה כמה שאת יכולה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטומה בהריון תאומים - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    19/11/2013

עצתי לך לא לדאוג ולסמוך על הרפאים. כל הסיכויים שההמטומה תספג וההריון יימשך תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..המשך.. מהיום בבוקר

לולה 26
    20/11/2013

שלום
    היום התעוררתי בבוקר על הכתמות חומות עם קרישים קטטנים מאוד.. מה זה אומר? האם צריך ללכת להיבדק? יתכן שזה הדם של המטומה? עזרתכם בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..המשך.. מהיום בבוקר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/11/2013

עדיף בשלב זה שת וחי אלא אם כן יחול שינוי במצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לולה 26
    23/11/2013

קודם כל תודה רבה
    אבל רציתי לעדכן כי ההפרשות התחילו לי ביום רביעי והם נמשכו עד היום יום שבת ז"א שעכשיו יש לי 4 ימים עם הפרשות חומות ולפעמים הם עם קרישים קטנים.. האם זה נורמלי או שיש מקום לדאגה? ויש סיכוי שכל ההפרשות האלה הם מהמטומה .. יש מצב שהיא ירדה ושאני לא אראה אותה בבדיקת האולטראסאונד?
    ותודה לכם מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/11/2013

האפשרות הזו בהחלט קיימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו