דחוף iui להבוקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף iui להבוקר
    אורית
    20/11/2013

שלום,
    אני בת 39 במחזור טיפול הנוכחי היה לי ביום השלישי אי 2 243 FSH11.2 פרוגרסטרון 1.1.
    השבוע ביום ה-10 למחזור האי 2 היה 1136 וה LH 22.6 ביום ה12 למחזור האי 2 היה 847 וה LH 92.7 כאשר היו שני זקיקים בשחלה הימנית 13 ו-14.5 היום עשיתי בדיקת אולטרסנאוט ( היום ה13 למחזור) ושני הזקיקים נעלמו
    .
    ברצוני לברר האם הביוץ כבר היה , הציעו לי לעשות היום IUI האם יש טעם לעשות עכשיו ?כמה זמן הביצית מחזיקה.
    אני אמורה לטבול היום בערב , האם זה יחזיק מעמד עד הערב?
    אשמח לתשובה מהירה על מנת שאוכל לדעת מה לעשות הבוקר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף iui להבוקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף iui להבוקר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/11/2013

לבצע הזרעה במהלך היום ,גם אם התרחש ביוץ זה מכבר ,הביצית פוריה עדיין בטווח של ה24 שעות הקרובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אורית
    20/11/2013

האם להזריק אוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/11/2013

בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבילה

אבישג
    20/11/2013

הי אורית, מקווה שיצליח לך הפעם ותיכנסי להריון ואז ההתייחסות שלי לא תהיה רלוונטית... אבל אם לא, כדאי שתדעי שרב במכון פועה שהתייעצתי איתו בסוגיית ההזרעה והטבילה אמר שאפשר לעשות הזרעה לפני טבילה כיוון שהאיסור ההלכתי הוא על יחסי מין. יתכן שהקלה זו היא בגלל הגיל (אני בת גילך). מציעה לך לבדוק זאת. בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו