לא הגיעה וסת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא הגיעה וסת
    אריאלה
    21/11/2013

הזרקתי דקפפטיל ב - 3.11.13 ועשיתי הזרעה ב - 5.11.13 עם תמיכה של אוטרוגסטן ואסטרופם.
    היום 21.11.13 (16 יום אחרי ההזרעה) ועוד לא קיבלתי וסת. ב - 19.11.13 הייתה בטא שלילית ולפי פרוגסטרון היה ביוץ.
    האם המחזור מתעכב בגלל הנרות וההורמונים שקיבלתי?
    האם המחזור מתעכב בגלל שהביוץ היה (ולא ברור לי למה) מאוחר יותר מתאריך ההזרעה?
    האם המחזור מתעכב כי זה פשוט נורמלי ואם כן - עד מתי יש לצפות לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא הגיעה וסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא הגיעה וסת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/11/2013

הוסת תגיע אם אכן רמות הפרוגסטרון היו בערכים ביוציים,בכל מקרה אם לא תקבלי וסת עוד מספר ימים בצעי אולטרסאונד לשלול ציסטה שחלתית ובדיקת ביטה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי

אריאלה
    21/11/2013

שחלות פוליציסטיות ואתמול טכנאית אולטרסאונד ראתה פוליפ (פרוגסטרון בערך 20). הרופאה שלחה להיסטרוסקופיה.
    בעקרון גם אם נגיד בדיקת הדם היתה מוקדמת מדי אז גם ככה בטא היה אמור להיות גבוה בגלל הדקפפטיל לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/11/2013

דקפפטיל אינו מעלה ביטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו