מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץעמל21/11/2013
שלום רב
אני חודש אחרי שאיבת ביציות ללא החזרה עקב חשד לגירוי יתר .השאיבה היתה ב 13/9/013
ומחזור קבלתי ב 4/11/013.
אתמול בבדיקה שגרתית אצל הרופא נמצא זקיק בגודל 17 , למרות שאני לא מבייצת טבעי לבד עקב PCOS , לכן היתי מאוד מופתעת שיש זקיק מוביל .
השאלה שלי האם יש מצב שהזקיק הזה יביץ ? או שזה בגלל טיפול השאיבה שעברתי חודש שעבר ?
ואיך אפשר להציל את המצב ?
האם עלי לבקש מהרופא שלי בדקות מסויימות ?
אני מאווווד רוצה לנסות יחסים רגילים , כי חודש הבא תהיה החזרת מוקפאים .
אשמח לתשובה מפורטת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2013זה יתכן מהטיפול הקודם.
כדי לדעת זאת יש לעשות בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקות
עמל22/11/2013דר שלום
עשיתי את הבדיקות , מה זה אומר בבקשה?
e2-64.1 pg/mL
PROGESTERONE-0.65 ng/mL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2013בצעי מעקב באמצעות בדיקת דם ואולטרסאונד ואם אכן ישנה התפתחות הולמת ניתן להזריק אוביטרל כדי לתזמן את הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מערב ?
עמל22/11/2013הזקיק היום 20 ממ מה אומרות בדיקות הדם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה זה מערב ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2013הכוונה למעקב של בדיקות דם לE2,פרוגסטרון,ובדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פירוש בדיקות הדם ?
עמל22/11/2013האם הן מתאימות לגודל הזקיק והם זה אומר שאני לפני ביוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה פירוש בדיקות הדם ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/11/2013את עדיין לפני ביוץ,קיימת קורילציה לגודל הזקיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לבדיקות
עמל23/11/2013דר" שלום
היום היתי אצל הרופא שלי ובקשתי ממנו לתת לי הפניה לבדיקות דם
ל E2 ופרוגסרון אבל הוא סרב ואמר שהוא לא מתעסק עם זה
והוא יעשה לי אולטראסונד
נצפה זקיק 21 ממ עובי רירית 8
השאלה שלי ממי אני יכולה לקבל הפניה לבדיקות דם ?
אני שוקלת החלפת הרופא אבל אני שייכת אלו עד 14 ליאנור 2014
תודה רבה
** חשוב לציין שאני מאווד רוצה לנצל את ההזדמנות הזו כי אני אף פעם לא בייצתי טבעי וממש מרגש אותי שזה קורה עכשו לבד לאחר ההפסקה מהטיפולים .
בת 23 שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לבדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר24/11/2013זה שהרופא שלך אמר שהוא לא מתעסק בזה מראה על חוסר רצון לעזור לך והוא נעלב מבקשתך.
בכל אופן נראה לי שהוא באמת לא מתעסק בזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחווווף
עמל24/11/2013פרופ' תודה
האם קיימת סכנה בהזרקת אביטרל ללא מעקב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחווווף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2013לא קיימת שום סכנה ונראה שהעיתוי מצויין ולא בהכרח נדרשת בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקתיי
עמל25/11/2013פרופ ' תודה רבה
הזרקתי היום בבוקר ב 7:00
מתי מומלץ לקיים יחסים ? ומתי אומור להתרחש הביוץ ?
אני הזרקתי את האוביטרל על דעת עצמי כי רופא הנשים לא מעוניין לעזור לי
וגם לא מעוניין לתת לי הפניה לבדיקות דם .
אני מקווה שלא גרמתי נזק לעצמי כי חודש הבא אני אמורה להחזיר מוקפאים אם לא נקלטתי החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
עמל25/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרקתיי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2013קיימי יחסים היום ומחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
עמל25/11/2013אתמול קיימנו
זה בסדר לקיים גם היום וגם מחר ?
הזרע תקין !!
המוווווווווווווווון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2013בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
עמל25/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)