דחוף בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    אני
    21/11/2013

בדיקת דם יום 13 לאחר ביוץ בטא 18
    מה זה אומר אני מאוד חוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    21/11/2013

האם קבלת זריקת אוביטרל לאחר ההחזרה. אם כן, אז הבטא מהאוביטרל ואם לא מדובר כנירה בהריון כימי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אני
    21/11/2013

היתה הזרעה
    אוביטרל 6.11
    הזרעה 8.11
    מה לעשות בבקשה אני לא רוצה לאבד את ההריון הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שהרופאים יענו לך

רומי
    21/11/2013

תוצאת הבטא מאוד נמוכה ונראה שזה לא מהאוביטרל אלא הריון כימי במידה וכן זה אומר שהייתה הפרייה בין הזרע לביצית והייתה השתרשות בה החלה הפרשה של הורמון הריון אך ככל הנראה הייתה בעיה כרומוזונלית בעובר שמנעה את המשך ההריון ועדיף שכך. אם זה אכן היה הריון כימי זה כבר סימן טוב שהפרייה דווקא צלחה.. מכאן הכל פתוח, אולי ימליצו לך להשתמש בהורמונים ותמיכה שיכולים להועיל בעתיד. לא משנה מה יהיה אל יאוש מתוקה.. במידה והדימום לא מגיע עשי שוב בדיקת דם לוודא מה קורה או האם הבטא התאפסה, במידה ויגיע בסופ"ש אז פשוט לחשוב איך להתקדם מכאן ודווקא לשמוח שהייתה הפריה.. שיהיה לך סופ"ש נפלא לא משנה מה יהיה.. הכל ענין של זמן.. בסוף זה יקרה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו