תרופות שונות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרופות שונות
    א.
    22/11/2013

שלום,

לאחר שאיבה אני צריכה לקחת את התרופות הבאות: דוקסילין, פרדניזון, ובהמשך גם פרוגינובה ואספירין.

אני אשמח אם תעשו לי סדר האם ניתן לקחת את כל הכדורים ביחד או מה מרווחי הזמן הרצויים. איזה מהתרופות צריך ליטול לאחר אוכל?

תודה-רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות שונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות שונות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/11/2013

לא ברור מדוע צריך את כל התרופות האלה.
    מה ההסבר שקיבלת.!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות שונות -המשך שאלה

א.
    22/11/2013

את הדוקסילין והפרדניזון אני מקבלת בגלל שהעוברים אמורים לעבור הנצה. הפרוגינובה למיטב הבנתי היא כדי לשמר את רמת האסטרדיול שגם כך לפני השאיבה היה גבוה ולכן לא ניתן לתת אוביטרל כתמיכה.

לגבי האספירין זה חלק מהפרוטוקול הקבוע של הרופא שלי שנוהג לתת מיקרופרין/ אספירין.
    אודה לקבלת מענה לשאלה ששאלתי בנוגע למרווח הזמנים בנטילת התרופות והאם צריך לאכול לפני נטילתן.

תודה-רבה וסופ"ש נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות שונות -המשך שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/11/2013

ניתן לקחת את התרופות ביחד בחלוקה בוקר וערב ורק את האספירין בשעות הצהריים אחרי האוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו