חדשה פה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חדשה פה
    דנה
    22/11/2013

שלום, אני בת 24 ועוד כחודש אני נפגשת עם רופא בפעם הראשונה ע"מ להתחיל את התהליך של ההפרייה. רציתי לדעת תוך כמה זמן אורך התהליך מהפגישה הראשונה עם הרופא ועד היום שבו אני עוברת את ההפריה/הזרעה? בנוסף, אני לא יודעת כמה עוברים לבחור. אשמח לשמוע כמה מומלץ...
    האם בשל גילי הצעיר הסיכוי להיקלט בפעם הראשונה הוא גדול?
    עלי לציין, שאני ב"ה בריאה ועושה את הטיפולים משום שאיכות הזרע של בעלי לא טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה פה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה פה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    22/11/2013

ניתן להכינך להפריה תוך שבוע-שבועיים, תלוי במחזורי הוסת והפרוטוקול. אצל נשים צעירות בטיפול ראשון מחזירים רק עובר אחד וזה לא נתון להחלטתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

Neta
    23/11/2013

תודה רבה פרופ׳ משיח על תשובתך המהירה.
    ניסיתי לקבוע תור אליך, במהלך השבוע האחרון חייגתי כל יום ולכ היה מענה :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה פה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/11/2013

במידה ואת נדרשת להפריה חוץ גופית,ההליך הטיפולי מתבצע לאורך זמן של שבועיים עד חודש(תלוי בפרוטוקול הרפואי)סיכוייך להרות מצוינים עקב גילך הצעיר ,בטיפול הראשון יוחזר לך עובר טחד בחבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נטע
    24/11/2013

תודה רבה לכם פרופסורים יקרים!
    אתם עושים עבודת קודש.
    עזרתם לי מאוד.
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו