פוליפ אנדומטריאלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוליפ אנדומטריאלי
    אריאלה
    24/11/2013

עברתי הפלה עם ציטוטק. חצי שנה אחרי, אני אחרי מחזור איקקלומין נוסף והזרעה אחת (עם גירוי יתר) שלא נקלטו... השבוע גילתה לפתע טכנאית אולטרסאונד פוליפ אנדומטריאלי בגודל 9*14 (שלא נצפה במיליון האולטרסאונדים הקודמים שעשיתי). האם ללכת ישירות להידרוסקופיה כי זה תמיד טוב במקרה של חשד או שכדאי שרופא יבצע שוב אולטרסאונד לפני שאני פונה להליך פולשני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ אנדומטריאלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לציין

אריאלה
    24/11/2013

שהפוליפ נצפה ביום ה - 15 להזרעה לפני שהגיעה הוסת (וסת חלשה מאד הופיעה רק ביום ה - 19). הרירית היתה 19 מ"מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

אריאלה
    24/11/2013

אם אכן אתה ממליץ ישירות על היסטרוסקופיה האם כדאי ועדיף לבצע כבר את האבחנתית והניתוחית ביחד תחת הרדמה כי יש חשד סביר שיצטרכו להוציא משהו או שעדיף קודם אבחנתית ללא הרדמה ורק אח"כ אם יהיה צורך את הניתוחית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ אנדומטריאלי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/11/2013

לדעתי לאור עברך הייתי מבצע היסטרוסקופיה ,אם כי עלייך להיוועץ ברופא שלך יתכן וירצה לבחון זאת מקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו