הייי רוצה להתייעץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הייי רוצה להתייעץ
    אנה
    25/11/2013

היי אני ובעלי נשלחו לIVF מאחר ויש לו חוסר בזרעים (אין להם זנבים) ויש מעט טובים. ככה טוענים וכל פעם משהו אחר בלבלו לגמרי. בגלל בדיקת זרע אחת.
    נשלחנו לIVF מחוץ מאי. עשינו את הבדיקות כולן הקפיאו זרעים. וכל פעם מודיעים לנו משהו חדש עוד בדיקה ועוד בדיקה . שלחו את בעלי לעשות בדיקה גנטית כלשהיא לא הבנתי . (אמרו שזה לא כמו שאני עשיתי כי שלי יצא תקין). הלך אמרו שהוא עושה בדיקה אחת ואחרי חודשיים יש תוצאות אם יוצא שלישי צריך לעשות בדיקה נוספת. כדאי לא לבזבז זמן הוא עשה את שניהן ביחד ושילם כסף. מחכים עכשיו לתוצאות.

השאלה האם אחרי שנקבל תוצאות והכל יתסדר נוכל להתחיל הפרייה ישאר. או שיגידו לי לשתות משהו עוד חושיים או שלוש או 4 . הורמונים או כל מיני דברים אחרים. (שאוכל להתחיל עכשיו כדי שלא נתעקב עוד) אני הולכת אליהם ואין מענה מיהם לגבי שום דבר. וגם בקושי נמצאים שמה. סוגרים את הטלפונים בפנים.

מה עושים איך זה מתבצע? זה אמור להיות כ"כ הרבה זמן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייי רוצה להתייעץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייי רוצה להתייעץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/11/2013

תפני למנל היחידה שבה את מטופלת ותשאלי את כל שאלותייך זוהי זכותך לקבל מענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו