תרומת ביצית שאלה לגבי זריקות גסטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית שאלה לגבי זריקות גסטון
    לימור
    25/11/2013

שלום
    אני עומדת לעבור תרומת ביצית
    יש לי שאלה לגבי זריקות הגסטון כתמיכה לעומת תמיכה וואגינאלית של Utrogestan 200
    ---
    אני יודעת שבמקום גסטון 100 מ"ג ליום אני יכולה לקחת 1400גלולות וואגינאליות של מ"ג ליום השאלות שלי :
    1.מה יותר אפקטבי\עדיף זריקות הגסטון , או אוטרגיסטאן כתמיכה? (אני אישית מעדיפה אוטרוגסטן כי אלו כדורים וואגינאליים מאשר את זריקת הגסטון הכואבת)
    2. האם אפשר למשל להתחיל עם זריקות גסטון ואחר כך לעבור לאוטרוגסטאן וואגינאלי ? או שאם התחלתי בתרופת הגסטון אני חייבת להמשיך איתה ואין יכולת להחליף את התמיכה באמצע הטיפול?
    (אני שואלת כיוון שאת תרומת הביצית אני עוברת בחו"ל ואם אתחיל בזריקות הגסטון עוד בחו"ל יכל להיות שיהיה מצב שאצטרך גם להזריק בטיסה חזרה הביתה ,הטיסה היא יותר מ -14 שעותת ולכן השאלה היא - אם התחלתי בזריקות גסטון - אז האם אפשר בזמן שעות הטיסה להשתמש בתמיכה הוואגינאלית של אוטרוגסטאן ואז כשאחזור הבית אחזור להזריק את הגסטון? האם אפשר לעשות את ההחלפות הללו? פשוט בטיסה זה לא יהיה נוח להזריק ויש חברות תעופה שגם לא מאשרות להעלות מזרקים ומחטים לקבינה)
    --
    אני אשמח לתשובתכם

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית שאלה לגבי זריקות גסטון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/11/2013

הטיפול העדיף הוא אוטרוגסטון 300 כפול 3 ליום לנרתיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית שאלה לגבי זריקות גסטון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/11/2013

הטיפול העדיף הוא אוטרוגסטון 300 כפול 3 ליום לנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו