מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה בהריוןלולה 2625/11/2013
שלום
אני בשבוע 12+1 בהריון תאומים ivf-icsi.. ומצאו שיש מטומה לאחד העוברים שגילו אותה בשבוע 10.. היום הייתי במיון וראיתי ששני העוברים בסדר.. אני לוקחת תמיכה 3אינדומטרין ו250 ריטארד פעמיים בשבוע.. הרופאה שלי אמרה לי לקחת את התמייכה עד שבוע 12 והיא החליטה את זה לפני שגילינו את המטומה המטומה והתור שלי הכי קרוב הוא בעוד שבוע כי הרופאה עכשיו בחופש.. אז השאלה שלי היא עד מתי להמשיך בתמיכה עד 12+0 או עד 12+6? ומה אתם ממליצים לי להפסיק או להמשיך עד התור שלי? האם להמשיך בזריקות? כי יש לי הפרשות חומות קלות.. עזרתכם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
לולה 2626/11/2013הגודל של המטומה 1.36 * 3.3.. האם היא נחשבת לגדולה ומסוכנת? עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיילפנ שיענו הרופאים
עדנוש2926/11/2013אני עם פרוגסטרון רטארד פעם בשבוע 250 ואני בשבוע 17+3 כבר.. אומרים שצריך לתת פרוגסטרון לגוף על מנת למנוע צירים מוקדמים אז בנתיים לי אמרו עד שבוע 20 לקבל תמיכה.. אההה ואני גם עם תאומים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדנוש 29
לולה 2628/11/2013תודה רבה מותק ושיהיה לך הריון קל ותקין :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013תמשיכי עד לתור אצל הרופאה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפי תודות לך.. ובקשר להמטומה
לולה 2627/11/2013קודם כל תודה רבה על המענה וההתייחסות
ואני אשמח אם אתה תענה לי בקשר לגודל ההמטומה שהיא שייכת לעובר אחד ובגודל של 3.3*1.36.. האם במצב שלי היא מסכנת את העובר? והאם ההפרשות החומות הן סימן למשהו לא טוב שקורה בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלפי תודות לך.. ובקשר להמטומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2013טיבן של המטומות הוא להיספג ,וכל עוד אין פעילות אקטיבית שלה כל הסיכוי שהדבר יגמר וההמטומה תעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)