אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין
    ענבל
    25/11/2013

אז ככה, אני אחרי החזרה ראשונה של עובר בודד לרחם, מטופלת בבית חולים פרטי אצל רופא פרטי. רצה הגורל ואף אחד מהמעורבים בטיפול שלי לא חשב לספר לי שעלי לקחת אוביטרל ואנדומטרין לאחר ההחזרה. ההחזרה היתה ביום שישי בשעה 13 והתחלתי לקחת אנדומטרין רק ביום ראשון בבוקר. הונחיתי לקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין עד הבדיקה.
    שאלתי היא האם יש עוד סיכוי שתהיה השתרשות של העובר ברחם למרות העובדה שלא קיבלתי אוביטרל אחרי ההחזרה ולמרות העובדה שהתחלתי עם אנדומטרין רק יומיים אחרי ההחזרה? אגב, גם לפני ההחזרה לא הנחו אותי לקחת אנדומטרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/11/2013

לא כל הרופאים נוהגים לתת תמיכה ע"H מתן אוביטרל ביום ההחזרה,ובאשר לאנדומטרין הצורך שלו מתעורר אם כבר 8 ימים לאחר מתן זריקת האוביטרל הראשונה ,כך שלא נגרם כל נזק אם התעכבת בלקיחת הנרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

יעל
    27/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו