בקשה-חוו"ד מקצועית פ. הורמונלי וטיפ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בקשה-חוו"ד מקצועית פ. הורמונלי וטיפ
    בת שבע
    25/11/2013

הני בת 41 וחודשיים (יש לי רק בנים), ואני מעוניינת מאד להיכנס להריון בבנות. לפני כשנה וחצי עברתי הפלה שניה בשבוע 6, ולפני כ-2.5 עברתי הפלה ראשונה גם בשבוע 7. ביום רביעי (20/11/13) שעבר בערב קיבלתי מחזור וביום ראשון (24/11) בבוקר ביצעתי בדיקת דם עבור פרופיל הורמונלי ואלו התוצאות:-
    Lh-16.41, , tsh-2.5 , e-2-42.86 , fsh-30.91, prolactin-337.10, progesterone-2.62. יש לציין כי החודש היו לי קצת כאבים מוזרים בבטן שהזכירו לי את הכאבים שהיו בזמן ההפלה האחרונה) בוצע אולטרסאונד ונמסר שהרחם נקי.
    ברשותי מס' שאלות-
    1. ראשית, לפי איזה יום בוצעה הבדיקה האם ביום הרביעי או ביום החמישי והאם יש לזה משמעות (בגלל שקיבלתי ביום רביעי בערב).
    2. מה דרך הטיפול הטובה ביותר וללא סיכונים להשגת היריון בריא במצב כזה ומה עלי לעשות.
    3. האם צילום רחם יכול לעזור במקרה כזה?
    4. האם יכול להיות שיש חלק שלא התנקה לגמרי ושמפריע לקליטה חדשה של היריון? אשמח מאד אם תענו לי במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה-חוו"ד מקצועית פ. הורמונלי וטיפ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/11/2013

מאחר וערך ה-FSH שלך גבוה המלצתי שתבצעי בדיקה ל-AMH כדי להעריך באופן מדויק יותר את הרזרבה השחלתית שלך ,ובהחלט כדאי לבצע צילום רחם או היסטרוסקופיה כדי לשלול פגם ברחם בעקבות ההפלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו