שלום בנות, למה פרופסור משיח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום בנות, למה פרופסור משיח
    שירה
    26/11/2013

לא מקבל את כולן? מישהי פה יודעת? שאלתי גם בפורומים האחרים. תודה למגיבות ושיהיה לנו מוצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי פרופסור משיח

נ.
    26/11/2013

אני טופלתי לפני שנה אצלו ולא זכור לי שהוא לא מקבל , עם כל העומס והלחץ הוא מתפנה לכולן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתהילה

עמית
    26/11/2013

לא שמעתי על כזה דבר. אני קבעתי אצלו לאחרונה ולא הייתה שום בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתהילה

נטע
    26/11/2013

פרופ' משיח מקבל את כולן למעט מטופלות שמסיבות כאלה ואחרות צריכות לעשות את הטיפול בבי"ח ציבורי תחת מעקב של רופאים רלוונטיים.
    "לעיתים בבעיה מורכבת ,אפילו שמדובר בבן זוג יש צורך להעזר בשרותה מולטידיציפלינרי המצוי רק בבית חולים ציבורי והדבר הוא רק לטובת העניין." זוהי תשובתו של פרופ' אשכנזי היקר לשאלה דומה ששאלתי אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו