כאבים לאחר הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר הזרעה
    מנסה
    29/11/2013

שלום, ביום ראשון אחה״צ הוזרק אוביטרל ובין שני בבוקר בוצעה ההזרעה, באותו יום אחה״צ החלו כאבי בטן חזקים כמו כאבי ביוץ שנמשכו גם בלילה. בהמשך הכאב קצת פחת אולם מאתמול, מעבר לבטן נפוחה שזה די רגיל אצלי לאחר אוביטרל, יש כאבים מצידי הבטן, מעט אפילו מוקרנים לגב מאחור, מורגשים יותר במעבר מעמידה לישיבה, כאשר אני מתפנה, משתעלת. אין לי צריבה או סימפטום אחר במתן שתן כך שלא נראה לי שזו דלקת . ממה זה יכול לנבוע? יום לפני הזרעה נצפו זקיק 21,20 בצד אחד ובשני זקיק 17, אסטרדיול 4000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר הזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/11/2013

כל התסמינים קשורים בטיפול ובהזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד

מנסה
    29/11/2013

כיום 5 ימים אחרי אוביטרל, עד מתי אמורים להיות כאבים? מתי הכאבים יכולים לרמוז על גירוי יתר? מתי זה צריך להתחיל להדאיג ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/11/2013

במידה והכאבים מתעצמים יש לבצע ביקורת רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו