לא מושג הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא מושג הריון
    לימור
    30/11/2013

שלום רב,
    בת 29 פלוס יש לי תינוקת בת שנה וארבעה חודשים ובעבר עברתי שתי גרידות (אחת בגיל 20 להריון לא רצוי והשנייה לפני ביתי הריון שלא נצפה דופק. את שלושת ההריונות השגתי תוך חודשיים לכל היותר). מזה תשעה חודשים מנסים להרות שוב ללא הצלחה. מחזור קבוע חוץ מהחודש הקודם בו הגיעה הווסת לאחר 34 ימים כאשר בדיוק 14 לפני חשתי כאבי ביוץ חזקים ובאולטרסאונד יום אחריי זיהה הרופא נוזלים שלאחר ביוץ. החודש נתן לי הרופא איקקלומין 50 מ"ג אותם נטלתי מהיום השישי למחזור בערב (לא הספקתי מהיום החמישי). סיימתי החפישה בדיוק לפני שבוע וטרם נצפו זקיקים מתפתחים לביוץ או ביוץ במעקב זקיקים. האם ייתכן כי אני מבייצת בד"כ (כל חודש ישנם הפרשות פוריות וכאב ביוץ מובהק) ודווקא האיקקלומין (שניתן לי כדי להגביר סיכויים שכן בדיקת הזרע של בעלי יצאה תקינה אך מעט חלשה) ביטל לי את הביוץ? או שמא הביוץ עוד יגיע בהמשך ויש סיכוי לחודש זה?

תודה רבה רבה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מושג הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מושג הריון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/12/2013

צריכים להגיע לאבחנה למה את לא מצליחה להרות והטיפול בכדורים הוא לא מתאים במקרה הזה.
    האם עשית צילום רחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

לימור
    01/12/2013

תודה רבה
    לא לא עשיתי צילום רחם שכן אחרי הגרידות נכנסתי להריון בקלות רבה ואת הקיסרי אף רופא לא החשיב כסיבה לפגיעה אפשרית ברחם או בחצוצרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    01/12/2013

זה נכון שלרוב אחרי קיסרי אין בעיה להרות אך הייתי מבצע בכל זאת כי לפעמים זה יכולה להיות סיבה.
    לא הייתי מטפל ללא אבחנה ברורה ובטח לא עם הכדורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר

לימור
    02/12/2013

תודה שוב.

האם לדידך היעדר הפוריות הינה מכנית וקשורה בפגיעה ברחם או בחצוצרות. אזכיר כי ספירת הזרע של בעלי תקינה אך לא מלהיבה בכלל וכי עם האיקקלומין לא נצפה עדיין ביוץ(יום 19 מחר מעקב נוסף).

תודה רבה (מיואשת ועצובה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/12/2013

הכדורים עם לא הטיפול המתאים.
    חייבים לשלול מצב שהחצוצרות לא עבירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו