עליית בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עליית בטא
    liz
    01/12/2013

שלום לכולם,

רציתי לדעת האם בבדיקות בטא יכול לחול שינוי בין מעבדות שונות שבהם עשיתי את הבטא שלי ולכן לא מראה הכפלה בבטא?
    ואם לקחו לי בטא פעם אחת בשעה: 12:30 בצהריים ובפעם השנייה בשעה 7:30 בבוקר האם בגלל זה יכול להיות שהבטא לא הכפילה את עצמה בארבעים ושמונה שעות? אולי בגלל זה הבטא הכפילה פי 1.7 בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליית בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לעזור

לולה 26
    02/12/2013

שלום..
    מניסיון שלי גם הכפלה 1.7 היא טובה.. אני זוכרת שהביטא השניה שלי הכפילה ב 1.8 והיום אני עם תיאומים בשבוע 13.. תרגעי ובהצלחה עדיף שתעשי גם בעוד יומיים כדי להיות בטוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון

אני
    02/12/2013

היו לי במהלך 3 בטאות ראשונות הכפלות של 1.7
    הרופא היה סקפטי מאוד אתמול עשיתי שוב בטא היא ירדה
    הבנתי שההריון לא תקין , הלואי ומצבך שונה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליית בטא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/12/2013

בהחלט למועד הלקיחה יכולה להיות השפעה יש לקחת בדיקה נוספת על מנת להעריך את המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו