ביטול הזרעה!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביטול הזרעה!
    רעות
    04/12/2013

שלום,
    ובכן,אני ובעלי ניסינו להיכנס להיריון במשך שנה ללא הצלחה. פנינו לבירור - והסתבא שלבעלי ריכוז תאי הזרע נמוך. פנינו למומחה פוריות שהציע השבחת זרע והזרעה עם זריקות גונל 150..התחלתי בעצתו זריקות למרות שהביוץ אצלי סדיר והפרופיל ההורמונאלי תקין..לא בוצע מעקב זקיקים במהלך קבלת הזריקות והגעתי למעקב אחרי 7 ימים של הזרקה. הסתבר שנוצר מספר זקיקים גדול 12. 6 זקיקים גדולים בכל שחלה..כאבי בטן איומים..הרופא הציע לבטל את ההזרעה מסיכון לריבוי עוברים והציע ללכת על IVF !!!! אני סירבתי כי אני לא חושבת שיש אינדקציה לרוץ ל IVF!!! במיוחד כשבמקביל בעלי התחיל בירור אורולוגי בחשד לוריקוצלה שניתן לתקן..
    הרופא אמר להתחיל לקחת כדורי דופסטון פעמיים ביום למשך 14 ימים לקבלת מחזור סדיר...
    1. נורא התאכזבתי!!!! למה בכלל נתן לי זריקות?ובמינון גבוה!!כשאני בחורה צעירה והביוץ תקין..למה לא ללכת על הזרעה ללא זריקות?!?
    2. אני נורא מפחדת ממה שהולך לקרות?!? מחזור אחד עם ביצית אחת אני מדממת וכאובה...אני לא רוצה לתאר איזה מחזור יהיה עם 12 ביציות?!?! ומה יקרה לגוף שלי אחרי זה ?!?
    3. מה השפעת התרופה שנתן לי ותפקידה ?!!?!?
    4. מה הנזק שנגרם לגוף שלי? כשהפצצתי את עצמי בהורמונים?!? לציין שכואבת לי הבטן מאוווד בכל תנועה ובכל טלטול ועליתי 2 קילו..
    5.מה ההמלצה להמשך?!? האם לחכות לניתוח של בעלי?או ללכת על הזרעה בחודש הבא ללא זריקות ?"?

סליחה על ההודעה הארוכה...אני פשוט טעונה...
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטול הזרעה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לשאול..

רעות
    04/12/2013

מה אם הזקיקים האלה יהפכו להיוץ ציסטות בשחלה?!? יש סיכוי ?ואיך מטפלים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטול הזרעה! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/12/2013

ביטול המחזור הטיפולי היה במקומו,אכן רצוי בכל מצב להתחיל טיפול מתון יותר,מתן פרוגסטרון כדי לתזמן את קבלת המחזור ובמידה מסויימת לנטרל את התגובה המוגזמת,יש להניח שלא יגרם כל נזק עתידי לגופך.ובאשר להמשך הטיפול ניתן למתן את הטיפול ולהתחיל בתרופות כמו איקכלומין אשר מעצימות את התגובה הביוצית ומשפרות את הפרוגנוזה להרות,בכל מקרה טיפול משולב להשריית ביוץ + הזרעות תוך רחמיות מקובל כאסטרטגיה טיפולית במצבכם ,וזאת למרות העובדה שאצלך נמצא הכול תקין-טיפול כזה מעלה את סיכוייך להרות פי 3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו