מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חומצה פולית ותחילת טיפולNeta04/12/2013
אני לוקחת חומצה פולית מזה כחצי שנה +-, רציתי לדעת האם זה נורא אם פיספסתי יום או אם לקחתי פעמיים ביום כדור משום ששכחתי אם נטלתי .
בנוסף, בסוף החודש יש לי פגישת ייעוץ לקראת התחלת טיפול IVF, רציתי לדעת כמה זמן בערך לוקח להתחיל טיפול מיום הפגישה הראשונית. אני ובן זוגי מגיעים לייעוץ לאחר שעשינו כמובן את כל הבדיקות הרלוונטיות.
לתשובתכם אודה,
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית ותחילת טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2013לוקחים חומצה פולית 3 חודשים.
את יכולה להפסיק לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצפה פולית
Neta04/12/2013פרופ בידר, תודה רבה על תשובתך המהירה. אני מופתעת לקרוא את תגובתך משום שנאמר לי לקחת עד שבע״ה אכנס להיריון ולהפסיק בסוף השליש הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצפה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר04/12/2013הוראות משרד הבריאות הן לקחת 3 חודשים לפני הריון מתוכנן.
בהריון יש מתן תוספי ברזל שמכילים גם חומצה פולית.
המטרה למלא מחסנים.
לקיחת יתר גורמת לתופעות לואי כמו עייפות ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
Neta04/12/2013אני אפסיק החל מהיום. תודה רבה רבה!
אני באמת מרגישה עייפות רוב הזמן.
שוב, מודה לך מאוד. אתה וכל שאר הרופאים פה עושים עבודת קודש. מלאכים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
מנסה04/12/2013אני נוטלת חומצה פולית כבר המון זמן (כל הנסיונות), לפי מה שקראתי בזמנו, היתה המלצה או כוונה של משרד הבריאות להמליץ שנשים בגיל הפוריות יטלו באופן רציף חומצה פולית, בין אם מתכננות הריון ובין אם לאו. הרעיון שעמד מאחורי זה היה אומנם מצב בו נשים נכנסות להריון לא מתוכנן ללא נטילה מוקדמת של התוסף. מבינה ממך שבנסיבות אלה אפשר להפסיק ליטול. כמה זמן המחסנים נשארים במצב המספק להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין - תגובה
פרופ` דוד בידר05/12/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)