מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    טאטי
    04/12/2013

שלום רב וחג שמח...
    לפני כשנה בעלי עבר ניתוח tese התחלנו טיפולי ivf, עשיתי כבר 4 סבבים כלומר 4 שאיבות ו 5 החזרות(יש לציין שאצלי הכל תקין)בכל סבב היתה הפריה אחת מלבד הסבב הראשון בה היו 2 הפריות.
    בסבב האחרון 22.11 עשיתי שאיבה ובמקביל ביצענו מיון זרע ממנה אחת שהוקפאה,
    במיון זרע נמצאו כ 4-5 תאים ברמה 4 ובוצעה לי החזרה ב 25.11.
    יש לי כמה שאלות:
    1.האם יש צורך בצילום רחם למרות שהרופא אומר שהכל אצלי תקין?
    2.האם יש סיכוי להריון אם הרמה של המיון זרע היא 4 ובהחזרה העובר היה 8 תאים?
    3.מטופלת באנדומטרין ואסטרופם, יש לי כאבי בבטן התחתונה(כמו כאבי מחזור) האם זה מעיד על משהו?
    4. יש טיפול אחר מלבד מה שעשינו עד כה?
    אני באמת כבר מיואשת ומאוכזבת לא מצליחה לתפקד...
    אשמח לקבל תשובה ואולי המלצה לרופא באיזור הדרום...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנשן

נ.
    04/12/2013

אל תהיי מיואשת אצלי בכל ההפריות הייתה רק ביצית אחת והפרייה אחת עם עובר של 4 תאים עד ששינו לי פרוטוקול ועברתי לברזילי באשקלון והוציאו לי בשאיבה 14 ביציות (אני פוליציסטית.)וכל הפרייה זה היה icsi , בכל אופן אני מטופלת אצל ד״ר מלצר הוא מעולה והניב לי תוצאות טובות יותר מאשר במרפאה הפרטית,.. ממליצה לך להתקשר לברזילי יקבעו לך תור וישר יתחילו טיפול בהצלחה ואין יאוש בעולם כלל!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/12/2013

יש לציין שכל מה שביצעת ראוי ומעלה את סיכוייך להרות,התחושות שאת חשה שכיחות לאחר שאיבה והחזרה,הטיפול התמיכתי במקום-מה שנשאר זה לאחל לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו