הריון???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון???
    שושי
    05/12/2013

שלום..עברתי החזרת מוקפאים יש לי בדיקת בטא ביום ראשון..אני לוקחת כדורי תמיכה אוטרוגסטן ואסטרופם..את האסטרופם אני לוקחת מתחילת המחזור 5/11 כ3 פעמיים ביום..השאלות שלי.1 אני כבר חודש אחרי מחזור ויש לי מחזורים סדריים כל 28 יום בול אני מקבלת..העם הכדורים מעקבים את המחזור? 2. יש לי כאבים נורא חזקים והתכווציות ברחם ואי אפשר לניגוע בשדיים שלי מרוב שהן כואבות אולי זה הריון? למרות שעשיתי כמה פעמים בדיקות בתיתיות שיצאו שלילי??? בבקשהה תשובה אני בלחץץץ תודההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון??? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/12/2013

הטיפול ההורמונלי עשוי לעכב את המחזור,התסמינים שאת מתארת הינם בעקבות הטיפול ההורמונלי,ואינם מצביעים אם את בהריון או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

שושי
    05/12/2013

אז להמתין בסבלנות??.. ועם זה שלילי מתי יגיע המחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/12/2013

אכן,בנוכחות תשובה שלילית הפסקת התרופות תגרום לוסת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו