אינדומטרין וריטארד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אינדומטרין וריטארד
    לולה 26
    07/12/2013

שלום
    אני בהריון תיאומים ivf icsi..שבוע 13+5 .. לוקחת אינדןמטרין 3 ביום וזריקות ריטארד פעמ בשבוע.. התור שלי אצל הרופאה הוא ביום ראשון ו ואתמול נגמר לי האינדומטרין ובגלל שהיום הוא יום שבת אז אני לא יכולה לקנות.. ביום שישי לקחתי 2 נרות של אינדומטרין ונגמרה הקופסה.. האם זה פוגע בהריון שלי??. ומה לעשות האם אני יכולה להזריק ריטארד 250 במקום האינדומטרין?? עזרה בבקשה.. ורציתי לציין שיש לי עובר אחד מהשניים שיש לו מטומה.. לפני 3 שבועות היה לי דימום וגילו שיש מטומה לאחד מהם.. מה לעשות עזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינדומטרין וריטארד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינדומטרין וריטארד - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/12/2013

לקיחת הפרוגסטרון מיותרת.
    יש להפסיק שתי התרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מנסה לעזור

עדנוש29
    07/12/2013

עם את מאיזור הדרום תעברי אליי לאופקים יש לי חבילה שלמה של אנדומטרין ואני לא משתמשת בו בכלל אני עם רטארד פעם בשבוע ואני בשבוע 19 בול היום גם עם תאומים..לפי דעתי לכיחת אנדומטרין בשבוע שלך דיי מיותרת כבר אלה עם כן פעם בשבוע רטארד 250 אומרים שזה מונע צירים מוקדמים.. עם תרצי תרשמי לי כאן וניצור קשר אמסור לך את הקופסא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מותק..

לולה 26
    07/12/2013

נראה לי שהגיע הזמן להפסיק את התמיכה .. אני אשאל את הרופאה בקשר לזריקות ריטארד.. ובהצלחה ושיהיה לך הריון קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו