לד"ר בידר- בדחיפות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר בידר- בדחיפות
    יעל
    07/12/2013

אני אמורה לקבל וסת ביומיים הקרובים והייתי אמורה להתחיל בטיפול הורמונלי לצורך הליך שאיבת ביציות להקפאתן לשימור ובסיומו לבצע שאיבה.
    נמצאו לי ממצאים בבדיקות השתן. בתרבית שתן נכתב צמחו מעל 100,000. ובשתן כללית כתוב ניטריט (nitrite)חיובית.

אודה לך אם תשיב לי על כל אחת מהשאלות הבאות בנפרד:

1) ככל שאקח טיפול אנטיביוטי ממש יחד עם הטיפול ההורמונלי הנדרש לביצוע השאיבה האם עשוי להיות סיכוי כלשהו (אפילו קטן) של פגיעה כלשהי באיכות הביציות שישאבו?

2) ככל שאחליט שאני לא רוצה לקחת טיפול אנטיביוטי יחד עם הטיפול ההורמונלי, ושאני רוצה למעשה להתחיל בטיפול ההורמונלי ולבצע את שאיבת הביציות ללא קבלת טיפול אנטיביוטי כעת. האם עצם קיום ההליך הנדרש להקפאת הביציות השאיבה וכו' בעת שקיימת דלקת בשתן וממצאים חיוביים בשתן כגון אלה שנמצאו בבדיקות השתן כפי שכתבתי לך עשוי לפגוע בסופו של דבר באיכות הביציות שישאבו?

חשוב לי שתבין שבהתחשב בעלות הניכרת של הליך הקפאת הביציות ובהתחשב בכך שגם כך מותר להקפיא רק עד 20 ביציות שאצטרך אותם בעתיד, חשוב לי ביותר ששום דבר לא יפגע באיכות הביציות שישאבו.

האם בהתחשב באמור לעיל רצוי לדחות את ההליך של הקפאת הביציות למועד מאוחר ולמעשה קודם כל לקחת טיפול אנטיביוטי לדלקת בשתן ולסיים אותו?

אודה לך מאוד אם תשיב לי באופן ברור ומפורט. בבקשה תעזור לי ככל שניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר בידר- בדחיפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר בידר- בדחיפות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/12/2013

את יכולה לקחת אנטיביוטיקה יחד עם הטיפול ההורמונלי.
    זה לא יפגע בטיפול.
    לא צריך להתחיל לקחת טיפול לשאיבת ביציות בלי הטיפול האנטיביוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו