חודש ללא ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חודש ללא ביוץ
    גלי
    08/12/2013

שלום,
    לפני כ5 חודשים עברתי הפלה, כלומר העובר הפסיק להתפתח בשבוע 6 ועשו לי שאיבה בשבוע 9, לאחר חודשיים קיבלתי מחזור ראשון, אז קיבלתי את השני(בהם לא היה יום ביוץ בכלל), במחזור השלישי היה לי יום ביוץ כפי שהיה לפני ההפלה(חשוב לציין שבכל חודש ביום ביוץ אני מרגישה כאבים וכך יודעת שזה יום ביוץ גם בדיקת ביוץ מראה זאת)
    עכשיו אני לקראת מחזור רבעי ואין לי ביוץ אני בודקת עם ביוצית וגם אין כאב שאני מכירה אשר מסמן לי על כך
    האם זה יכול להיות חודש כן ביוץ וחודש אחר לא? באופן כללי אצלי תמיד חודש אחרי חודש יש כאב(יום ביוץ), אף פעם לא היה ככה, שחודש יש וחודש אין, האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש ללא ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש ללא ביוץ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/12/2013

לפי מה שאת מספרת אז יש הפרעות בביוץ אבל אם זה לא גורם לכך שאת לא מצליחה להרות אז זה לא בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה וזה בעיית ביוץ

גלי
    08/12/2013

שעד היום לעולם לא הייתה לי, אני בת 31, אז מה אפשר לעשות?
    חשוב לציין שבדיקות הורמונים שעשיתי לאחרונה יצאו תקינות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה וזה בעיית ביוץ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/12/2013

יש טיפולים טובים מאוד לגרימת ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו