חצוצרה ימינית חסומה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חצוצרה ימינית חסומה
    שני
    09/12/2013

עשיתי היום צילום רחם אצל דניאל טוגנרייך באשדוד באופן פרטי

רשמו לי בחצוצרה הימינית - חומר הניגוד מצטבר בקצה בדיסטלי של החצוצרה ויוצר מבנה כסקטוסלפינגס ספק מעבר ופיזור קלוש מעבר לממצא
    אני עוברת טיפולים של IVF+PGD

כעיקרון הרופאים אומרים שהעוברים מוחדרים ישר לרחם ושאני לא צריכה שום צילום רחם בטיפול כזה , עשיתי את הצילום הזה באופן פרטי ללא אישור מהם כדי לראות באמת אם ישנה בעיה אצלי והנה מצאו אצלי בעיה בחצוצרה הימינית שהיא חסומה.

השאלה שלי היא אם זה קשור לטיפולים וזה יכול להפריע לי להיקלט עדיין בטיפולי פוריות IVF+PGD?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרה ימינית חסומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרה ימינית חסומה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/12/2013

קיומו של סקטוסלפינגס יכול העיד על פתולוגיה חצוצרתית הגורמת להצטברות נוזל בחצוצרה העלול לשבש את הליך ההשתרשות בטיפולי הפריה ולהפחית את הסיכוי להרות ולהגדיל את שיעורי ההפלות כתוצאה מהטיפול,כמו כן ישנה סכנה שעובר יתגלגל לחצוצרה בעת החזרת העוברים ויתקע שם ויגרום להריון חצוצרתי,לכן המלצתי לשקול לבצע ניתוח להסרת החצוצרה הפגועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו