מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות- טיפולי IVFא.12/12/2013
שלום,
אני בת 36. עשיתי את הטיפולים והבדיקות הבאות ואני כבר מיואשת. אודה להמלצתכם לאופן המשך הטיפול או בדיקה נוספת שכדאי לעשות:
טיפול 1: הריון כימי (בטא שעלתה מ-10 ל-33 ואח"כ ירדה) המוקפאים לא שרדו ביום ההחזרה.
טיפול 2: חשד להריון חוץ רחמי (בטא שעלתה מ-10 ל-35 בהמשך, כעבור כשבוע בבדיקה מקרית שעשיתי הגיעה ל-235 ובבבית החולים בא.ס. נמצא ממצא צמוד לשחלה. ההריון נספג ללא התערבות).
החזרת מוקפאים - בטא שלילית.
טיפול 3: החזרה כפולה: בטא שלילית.
טיפול 4: החזרה כפולה: בטא התחילה ב-246 הכפילה את עצמה יפה ואח"כ עלתה באופן לא תקין והתחילה לרדת היום.
עשינו בדיקות קריוטיפ אני ובעלי אצל בעלי הצביעו הבדיקות על אפשרות של מקסימום 4% מוזאיקה. עשיתי בדיקות קרישיות יתר שיצאו תקינות. צילום רחם שעשיתי לפני תחילת הטיפולים תקין. בהיסטרוסקופיה נמצאו 2 פוליפים אשר הוסרו בהיסטרוסקופיה ניתוחית שעברתי לפני כחצי שנה.
האם כדאי לעשות א.ס. תלת מימד לבדוק שהפוליפים לא חזרו?
האם כדאי לקחת קלקסן באופן אמפירי או סטרואידים?
מה אתם ממליצים לעשות?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות- טיפולי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2013לבצע היסטרוסקופיה דיאגנוסטית כדי לראות שהכול תקין,המלצתי לבצע בדיקת הלוספרם של הזרע כדי לבחון את שיעור השברים ב-DNA של הזרע כדי לשקול ביצוע IMSI לבחירת זרע לביצוע הפרית הביציות ב-ICSI בטיפול ההפריה הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - המשך שאלה
א.13/12/2013תודה-רבה על המענה.
ברשותך יש לי מספר שאלות נוספות שאשמח לקבל עליהן מענה:
1. את ההיסטרוסקופיה הניתוחית עשיתי ביוני האחרון לפני הטיפולים מס' 3 ו-4. האם עדיין יש צורך בהיסטרוסקופיה אבחנתית נוספת?
2. בעלי עשה בדיקת הלוספרם לפני כחצי שנה שיצאה תקינה. העניין הוא שתקופה ממושכת לפני הבדיקה הוא נטל כדורי ויטמין E ו-C. האם ייתכן שתוצאות הבדיקה עוותו בגלל נטילת הכדורים? האם מומלץ לעשות בדיקה נוספת?
3. לפני הטיפול האחרון הייתי בהתייעצות אצל מומחה להפלות חוזרות והוא המליץ על נטילת קלקסן במינון 40 מ"ג ואחרי שעשיתי בדיקה להימצאות נוגדנים מסוג Mitochondrial Ab שתוצאתה היתה 70 כשהערך המקסימלי עומד על 20 הוא המליץ גם על נטילת סטרואידים מיום ההחזרה עד שבוע 13. בטיפול האחרון לקחתי סטרואידים רק למשך 5 ימים בגלל שהעוברים עברו הנצה והעובדה היא שההריון התחיל להתפתח. האם להתעקש בטיפולים הבאים על נטילת סטרואידים לאורך כל התקופה? האם ייתכן שהמערכת החיסונית שלי "תוקפת" את העוברים?
אודה לקבלת התייחסות לכל השאלות, מכיוון שאני לא יודעת איך להמשיך יותר בטיפולים.
תודה רבה וסופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות - המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/20131.לטעמי יש לראות מה מצב הרחם לאחר ההיסטרוסקופיה הניתוחית second look hysteroscopy
2.טיפול בויטמינים הוא אמצעי יעיל לתיקון שיעור השברים הגבוה בתאי הזרע,יתכן והמצב הדרדר בשנית ויש מקום לבדוק זאת
3.לטעמי רצוי לקחת סטרואידים ללאורך כל הטיפול בנוסף לקליקסן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-רבה!
א.14/12/2013פרופ' אשכנזי תודה-רבה על המענה המפורט.
לקראת הטיפול הבא אני אכן מתכוונת לפעול ליישם את ההמלצות שלך.
שיהיה לך המשך סופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)