החזרת עוברים מוקפאים - תרומת ביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים - תרומת ביצית
    דנה
    15/12/2013

שלום

1. אני עומדת לעבור תרומת ביצית (לא בארץ) - במידה ותרומת הביצית מעוברים טריים לא תצליח ובדיקת ההריון תהיה שלילית, אני רוצה להשאר בארץ שבה אני עוברת את התרומה ולעשות החזרת העוברים המוקפאים שיישארו מהסבב - האם אפר לעשות סבב של עוברים טריים ומייד אחריו במחזור העוקב שלי עוד סבב של עוברים מוקפאים בלי הפסקהת מה יותר מומלץ? לעשות הפסקה בין סבב ראשון לסבב שני או שאפשר ברציפות סבב אחרי סבב??
    2. האם בסבב השני של החזרת עוברים קפואים אני אצטרך להזריק דקפפטיל\סינרל כדי לדכא את הביוץ שלי? או שבסבב של החזרת מוקפאים לא צריך את זה?
    עד כמה שהבנתי מדכאי הביוץ נועדו לסנכרן ביני לבין תורמת הביצית בהחזרת עוברים טריים - ואם אני מבינה נכון בסבב השני של החזרת עוברים מוקפאים לא צריך שום סינכרון ביני לבין התורמת וגם לא צריך דקפפטיל
    --
    אשמח לתשובותיכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים - תרומת ביצית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/12/2013

קודם כל אחרי החזרת עוברים טריים צריך לחכות 12 יום עד לקבלת תשובה ואז לחכות לוסת ואז שבועיים אחרי זה תהיה החזרת עוברים קפואים, ככה שזה בערך כחודש + לחכות.
    למה את לא עושה החזרת עוברים טריים בארץ ואז מקפיאים את היתר.
    נפהיום לא צריך יותר לנסוע כאשר אנחנו יכולים להביא לך לארץ.
    אולי המסלול שבחרת אינו יודע איך להביא עוברים טריים לארץ.
    לעניין הדקהפפטיל , אז הוא מיותר וניתן לסנכרז פשוט יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית

חן
    15/12/2013

פרופ' בידר שלום,רציתי לדעת מהיכן אתה מבצע תרומות ביצית - האם אתה עובד גם עם צ'כיה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית

חן
    15/12/2013

רציתי לדעת איך אפשר להחזיר טריים בתרומת ביצית ללא הכנה הורמונלית, האם לא צריך לתזמן את הכל? והאם אפשר גם בלי פרוגסטרון כתמיכה , אני שואלת עקב ממצא של LCIS בשד- שפיר אך עם סיכון- ולכן אסור לי הורמונים, ואם אפשר אוביטרל כתמיכה במקום פרוגסטרון ומה התפקיד של אוביטרל? האם הוא מעלה את רמות הפרוגסטרון ואסטרוגן?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/12/2013

אנחנו מביאים עוברים טריים מאוקראינה.
    העניין של מתן אסטרוגן ופרוגסטרון אינו מעלה את הסיכויים של הממצא שלך להפוך לממאיר.
    בהריון יש פי כמה וכמה רמות גבוהות של ההורמונים האלה, כך שלפי ההגיון גם אסור לך להרות.
    אני לא חושב שיש סכנה בלקיחת תרופות.
    בכל אופן אפשר לתזמן את המחזור הטבעי להחזרת עוברים טריים וזאת על ידי מעקב המחזור ומתן אוביטרל מזקיק 16מ״מ ומעלה ואחרי זה להחזיר עוברים.
    צריך ללכת לפי חודש שבו התזמון יוצא טוב ואין בעיה לעשות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית

נועה
    15/12/2013

רציתי לדעת האם הממצא של LCIS בשד יכול להיגרם מהטיפולי פריון - 7 הפריות- שעשיתי וכמות ההורמונים שקיבלתי? אשמח לתשובה כנה ואמיתית. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/12/2013

לא. אין קשר.
    גם הכרורג היה צריך להסביר לך שאין קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו