תרומת ביצית סנכרון עם תורמת הביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית סנכרון עם תורמת הביצית
    דנה
    15/12/2013

אני עומדת לעבור תרומת ביצית בחו"ל , ועושים לי סנכרון עם המחזור של תורמת הביצית. התורמת לוקחת גלולות עד להופעת המחזור שלי (התורמת מסתנכרנת למחזור הטבעי שלי- כי יש לי מחזור עם תאריכים מדוייקים)
    --
    ביום הראשון של המחזור שלי מתחילים לתת לי דקאפפטיל יומי 0.1(יכל להיות שיתנו לי ספריי סינרל או משהו מאותה משפחה של מדכאי הביוץ) עד ליום החזרת העוברים הטריים.

--
    השאלה שלי היא כשמסנכרנים את המחזור ביני לבין התורמת האם חייבים לתת לי מדכאי ביוץ כמו דקאפפטיל\סינרל עד ליום ההחזרה של העוברים הטרייםשל התורמת או שיש חלופה אחרת? ואם לא חייבים לתת לי תרופה ממשפחת מדכאי הביוץ מה החלופה האחרת שתמנע את הביוץ שלי עד ליום ההחזרה?(דרך אגב ביחד עם הדקקפפטיל היומי נותנים לי גם פרוגינובה)
    --
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ייתכן

דנה
    15/12/2013

שאחרי הסבב של החזרת עוברים טריים שכלל לקיחת דקפפטיל, לא יתרחש ביוץ במחזור העוקב לו?
    האם הדקקפטיל יכל לשבש את הביוץ של המחזור הבא שלי? לעקב? או לגרום בכלל שלא יהיה ביוץ חודש אחרי? או שרק הוא יכל לגרום לעיכוב בביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית סנכרון עם תורמת הביצית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/12/2013

השימוש בפרוגינובה ודקפפטיל עשוי להשג באופן אופטימלי את המטרה של הסינכרון של המחזורים(לא מדובר במקרה שלך במחזור טבעי אלא במחזור עם טיפול הורמונלי תחליפי תוך שימוש בדקפפטיל למניעת לוטאיניזציה,או ביוץ מוקדם לפני מועד קבלת הביציות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדוקטור אשכנזי

דנה
    16/12/2013

הבנתי שמתן הדקפפטיל יגרום לסינכרון מקסימלי עם התורמת בסבב הראשון של החזרת העוברים הטרייםת אך השאלה היא אם במידה ולא אכנס להריון בסבב הראשון של הטרייםת האם אוכל לעשות סבב עוקב ומיידי של החזרת העוברים הקפואים שנשארו?
    האם אפשר לעשות סבב אחר סבב ברציפות אחד אחרי השני והאם הדקפפטיל של הסבב הראשון יכל "לחבל" בסבב העוקב של החודש הבא שבו אני מתכננת לעשות החזרה של העוברים המוקפאים? (כמובן במידה שלא אכנס להריון בסבב הראשון )

האם אני יכולה לעשות סבב אחרי סבב ברציפות ללא חשש מהשפעת הדקאפפטיל\סינרל שלקחתי בסבב הראשון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרומת ביצית סנכרון עם תורמת הביצית - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/12/2013

מתן דקפפטיל מיום ראשון לוסת הוא בעיית כי הוא מגרה את השחלה וחייבים לפני מתן פרוגסטרון לבדוק רמתו בדם ואם הוא גבוה לא לעשות החזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו