קרינון גורם לגירודים נוראיים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרינון גורם לגירודים נוראיים
    יעל
    15/12/2013

שלום

אני אחרי החזרת עוברים (IVF) ואני לוקחת קרינון פעמיים ביום.
    הקרינון עושה לי גירוד נוראי. לכן כל פעם לפני שאני מכניסה אותו, אני שוטפת את המקום ומוציאה מהנרתיק את כל השאריות שלו באמצעות האצבע (מדובר בגושים לבנים כאלו שמצטברים לי בנרתיק).
    האם זה בסדר להוציא את השאריות של החומר?
    הדבר מקל על הגירוד, אני רק מקווה שאני לא פוגעת בטיפול או בספיגה של החומר בגוף.

יש לציין שבעבר לקחתי אנדומטרין שגם עשה לי גירוד נוראי ולכן החלפתי לקרינון.

תודה רבה!
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/12/2013

לא מזיק להוציא את העיסה המהווה את שאריות החומר בנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת סיוע אישי בנושא

שירוש
    17/12/2013

היי יעל, סליחה על התיאורים הבאים אך רוצה לעזור לך מעט כאחת שמשתמשת תקופה לא קצרה עם קרינון ולאחר הניסיון כבר יודעת איך לתקשר איתו בלי כל סבל. הייתי מציאה לך בכל בוקר אחרי מקלחת לשים קרינון ולהיות בתנועה. בערב לפני המקלחת לשבת על האסלה ולהוציא את השאריות של אותו יום עם האצבע בצורה עיגולית ולפנותי את כל השאריות ואז להתרחץ. כל יום עשי את אותן הפעולות. קרינון כלל לא אמור לגרד רק לאחר שהחלקיקים והשאריות מצטברות ואינך מוציאה אותם אז הם יורדות מטה לכיוון פתח הנרתיק וזה מציק אך אל תגרדי! פשוט תפני בזמן. אם תעשי את זה תאמיני לי שתשכחי שהוא קיים בכלל. אך אם יש לך גירוד עוד לפני היווצרות החלקיקים אז עלייך לוודא שאין לך פטריה או משהו דומה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו