פרוטוקול ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוטוקול ivf
    שירי
    01/04/2008

לדר' שלום. לפני חודש וחצי ivf ראשון פרוטוקול קצר דקקפטיל 0.1 ליום מהיום ה- 3 גונל אף 225 למשך 6 ימים ואחכ' מונוגון 3 אמפ' ליום נשאבו 7 ביציות הופרו 3 בשיטת icsi בדיקת הריון חיובית אך היה הריון כימי.
    עכשיו פרוטוקול ארוך מחזור אחרון 17.3.08 בתאריך 8.4.08 נאמר לי להזריק דקקפטיל 3.75 אך רק 70% אמפולה, בתאריך 24.4.08 להתחיל גונל במינון 300 יח' למשך 6 ימים לאחר דם ואולטרסאונד להתחיל מנוגון 4 אמפ' ליום.
    השאלה שלי היא שבתוכנית הטיפול רשומים התאריכים מתי להזריק כל דבר אבל בטבלה למטה מסומן חץ על היום ה- 15 לאחר הדקא להתחיל גונל (כי לפי התאריכים זה יוצא לאחר 17 יום) אז מה עושים במצב כזה לשאול שוב את הרופא כי אני מבינה מתכתובת פה בפורום שמתחילים גונל החל מיום ה- 15 לדקא.

תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטוקול ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום סיגל

ד''ר דוד ישי
    01/04/2008

אי אפשר להתחיל טיפול אלא רק לאחר שהושג דיכוי ע"י הדקפפטיל ( לאחר כ 14 יום ). אבל מרגע שיש דיכוי אפשר להתחיל את הטיפול מתי שרוצים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו