מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמירי19/12/2013
מטופלת באיקקלומיןוהזעות לביוץ אוביטרל
עקב הפרשות חומות שבוע אחרי ההזרעה
נתנו לי קרינון יום אחרי הזרעה עד לבדיקת הביטא
וזה היה אמור להוריד את ההכתמות
זה אכן עזר ואין הכתמות חומות
אבל שבוע אחרי ההזרעה השאריות של קרינון
שיוצאות החוצא הן בצבע ורוד חלש חלש
זה כבר קרה כמה פעמים כך אני יודעת שאין
הריון השאלה שלי בשביל מה נתנו לי את הקרינון
זה לא משנה הרבה
האם יש דרך לבדוק למה יש את ההפרשות הדמיות
האלה .הרופא אמר שבאולטראסאונד הוא לא רואה
סיבה לכך האם יש דרך נוספת לבדוק מה הבעיה
ולמה זה קורה
אשמח לעזרה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/12/2013בצעי בדיקה לפרוגסטרון כדי לראות אם לא מדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי21/12/2013אם אעשה מחר שזה 9ימים אחרי ההזרעה זה בסדר
יהיה אפשר לדעת אם אכן זאת הבעיה
ואם כן אז מה הטיפול בזה?
ולמה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2013בדיקת פרוגסטרון ביום 9 לאחר האוביטרל בהחלט יכולה לספק אינפורמציה חשובה לגבי תפקוד הגופיף הצהוב,הטיפול לזה הוא תוספת נרות פרוגסטרון לאחר הביוץ וההזרעה,הסיבה -לעיתים במחזורים להשריית ביוץ באמצעות תרופות קיימת אי ספיקה של הגופיף הצהוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושוב שאלה
מירי21/12/2013נתנו לי קרינון אחרי הזרעה
אבל גם עם קרינון לאחר 7-8ימים אחרי הזרעה
יש הפרשות ורודות שיוצאות יחד עם שאריות קרינון
אז מה עוד אפשר לעשות יש תמיכה אחרת?
או שאולי זאת לא הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושוב שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2013יתכן רקע אחר כמו גירוי רירית הרחם,פציעת הצואר,גירוי מקומי של צואר הרחם ע״י הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
מירי21/12/2013איך יודעים עם יש גירוי של רירית הרחם
איך בודקים זאת?
אני בטוחה שזה לא מהפציע של המוליך
זאת תופעה שמעולם לא הייתה לי
בטיפולים הקודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2013תפני לביקורת הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)