מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טוב - שאלה בנוגע לתוצאות בדיקהon the way?!01/04/2008
דר' ערב טוב!
ברצוני להתייעץ איתך בנוגע לבעיה שיש לי: ביום א' בבדיקה אצל רופא - הנ"ל אמר כי אני אבייץ עוד באותו היום והוא אמר שאני צריכה להיות אופטימית משום שאין סיכוי שהפעם זה לא יצליח (לקחתי איקוקלמין 5 ימים כדור 1 כל יום) משום שיש לי מספר מכובד של זקיקים גדולים.. מאז יום א' סבלתי מכאבים עזים בצד שמאל ומאתמול הכאבים עברו לבטן התחתונה שהתנפחה כאלו שאני כבר בהריון ; ). לאחר שהכאבים גברו הלכתי לבדיקת אולטרה סאונד (א.ס) ולהלן התוצאות: מידות רחם: 42X33X42, מידות שחלה שמאלית- 48X29X51 -נצפו זקיקים קטנים ומידות שחלה ימנית 48X29X51 נצפו זקיקים קטנים. בדוגלס נכתב: נצפה נוזל בכמות בינונית סביב שתי השחלות. הבודקת אמרה לי שזה בגלל עודף בזקיקים גדולים שהיו לי החודש כתוצאה מנטילת איקוקלמין. הנ"ל אמרה כי אין סיבה שלא אהיה אופטימית הפעם בעיקר בגלל שהיה ביוץ והכאבים הם חלק מכך. לצערי אין באפשרותי להגיע לרופא שלי ולכן אני פונה אליך- האם זה הגיוני לפי הנתונים הללו שאכן יש סיכוי שהפעם זה סופסוף הפעם??? ולמה יש עוד זקיקים אחרי הביוץ? הרופא אמר לי כי אני רגישה לכמות איקוקלמין שקיבלתי (מרופא אחר)..
בנקודה זו אני מעוניינת להודות לך ולדר' השני על ההקשבה, האכפתיות ועל עבודת הקודש הזו - טוב לדעת שיש למי לפנות - תודה רבה וערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי01/04/2008יש כמובן סיכוי להריון והוא גדול יותר אם היו מס' זקיקים בשלים. הזקיקים שנשארו הם הזקיקים הקטנים והבלתי בשלים שאינם מבייצים ולכן רואים אותם גם אחרי הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)