FSH גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH גבוה
    חני
    22/12/2013

שלום ,
    מאוד אשמח לעזרה ותשובות שכן אני מוצפת בדיסאינפורמציה והרופא פריון בקופ"ח עסוק מאוד כך שלא הצלחתי לקבל תשובות על השאלות האלה.
    אני בת 37 , מנסה כבר הרבה זמן, ומצאו לי FSH גבוה יחסית, 11.4
    אני יודעת שזה אומר שהשחלות במצב לא מזהיר.
    אבל בכל זאת, מכיוון שלא קיבלתי על זה תשובה אחת מסודרת אלא הרבה תשובות שונות, מה הסיכויים להרות ככה? מה הטיפול המומלץ במקרה כזה? (כששאלתי את הרופא הוא השיב "תיכנסי למכונת זמן ותחזרי לגיל 20"...)
    והכי חשוב - האם הורמונים יכולים לעזור במקרה זה או שאין קשר?

להלן תקציר קורותיי המתסכלות והעצובות מהזמן האחרון.

רופא פריון בקופ"ח נתן לי איקקלומין וזריקה אחת של הורמון (למרות שאין לי בעיית הורמונים אלא את ה-FSH). עד שלב זה בייצתי והמחזור היה קבוע, אך לא עוד. המחזור שאחרי הטיפול ההורמונאלי איחר ביותר מעשרה ימים. לדאבון הלב , אני לא בהריון, למרות האיחור, ולמרות תקוות השווא.
    . ולא רק זה, אלא שכשהמחזור הופיע, זה היה ליום אחד ודי. אני מתחילה להבין שכפי הנראה הטיפול ההורמונאלי שיבש לי את המחזור. כלומר לא רק שההורמון לא עזר להרות, אלא אני חוששת שאפילו מה שהיה בסדר, המחזור שהיה סדיר והביוץ, השתבשו בעקבות הטיפול.

האם איקקלומין ואוביטרל עלולים לגרום לשיבוש או איחור במחזור?
    האם זה חלק מהתופעות הצפויות?

תודה רבה , חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעשי בטא

מנסה
    23/12/2013

אולי את בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH גבוה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/12/2013

הכדורים באמת לא עוזרים לנשים עם ביוצים סדירים.
    הטיפול בך היה צריך להיות אחר רק שאני לא יודע את האבחנה שעשה הרופא לגבי מדוע את לא מצליחה להרות.האם הוא הסביר לך מדוע הטיפול שניתן לך הוא כזה ולא אחר.
    קשה לענות על שאלותיך בלי לראות את התיק הרפואי או שתמסרי יותר פרטים.
    בדיקת FSH לבדה אינה אומרת כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו