התייעצות לגבי איקוקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי איקוקלומין
    שני
    23/12/2013

קיבלתי הנחיות לקחת איקוקלומין משני עד שישי לגבי שבת לא נתנו לי הנחיות ולא ידעתי מה לעשות כי היה שבת ואין עם מי לדבר .. אז לקחתי איקוקלומין גם בשבת שזה כבר היום השישי. אני יודעת שלוקחים את הכדורים רק 5 ימים האם זה נורא שלקחתי יותר?? יש חזה משמעות בכלל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי איקוקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי איקוקלומין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/12/2013

ללקיחה של יום נוסף לא תהיה השפעה מהותית,יש רק לבחון את ההשפעה על רירית הרחם ,ולפי הצורך להוסיף תכשיר הורמונלי לעיבוי הרירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקוקולומין ורירית

שני
    25/12/2013

רציתי לדעת האם לאיקוקולומין יש השפעה על הרירית גם במחזור העוקב או רק במחזור הנוכחי בו לוקחים את הכדורים., כי נראה לי שבמחזור הזה זה כבר אבוד לי עם הרירית.

כדורי אסטרופם לא מועילים פיפל לא עזר כ"כ מה עוד אפשר לנסות ויטמין אי וויאגרה ?
    האם יש הצלחות עם הויאגרה או שזה משהו שנוי במחלוקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקוקולומין ורירית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/12/2013

לאיקכלומין לא תהיה השפעה במחזור העוקב,כאמור כאשר אין ברירה רצוי להשתמש בכל אמצעי העשוי לשפר את הרירית כולל ויאגרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו