שאיבה והחזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבה והחזרת עוברים
    לוני
    23/12/2013

תודה, אני ממקדת את השאלה ומזכירה שאני בת 38 וחצי, רווקה, והקפאתי כשבעה עוברים מתרומת זרע לפני מספר ימים, וחשבתי לעשות מחזור נוסף בעוד חודשיים של שאיבה לצורך הקפאת עוברים, כדי להגדיל את סיכויי להתעבר אחרי גיל 40. כאמור אני מגיעה למסקנה שכדאי לי להעשות לפחות ילד ראשון בקרוב,זוגיות לא ניראית באופק וחבל על הזמן. אני מתכננת להיכנס להריון בתחילת ספטמבר ואילך ואלוהים גדול. קראתי, ואם הבנתי נכון, שניתן לעשות שאיבת ביציות ואח"כ מיד להחזיר עוברים , ושאת העוברים ה"רזרביים" אם נשארים, מקפיאים ממילא. אם הדבר נכון, אז אולי במקום להתחיל מחזור שאיבה נוסף לצורך הקפאה בעוד חודשיים ואחרי חצי שנה להתחיל עם הזרעות בתחילת ספטמבר, אולי שווה לי כבר לעשות שאיבת ביציות וישר להחזיר עוברים להקפיא את מה שישאר, יותר נכון לקוות שישאר מה להקפיא? האם זו מחשבה ריאלית, במידה והבנתי את האפשרויות? האם זה נכון לעשות? אני יודעת שמבחינה כלכלית החזרת עוברים לא ממומנת והזרעות כן, אבל זה לא תכנית יותר קצרה ופשוטה לגוף? אשמח לשמוע דעתך המוזכלתף תודה וברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה והחזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה והחזרת עוברים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/12/2013

הקפאת עוברים יותר טובה מהקפאת ביציות.
    אני חושב שמהקפאת ביציות לא יצא לך כלום.
    ממליץ לך להקדים לנסות להרות ולעשות הזרעות כיום ולא לחכות אם כבר החלטת להרות.
    לפני כן את יכולה לעשות סבב של הקפאת עוברים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו