כאבים מוזרים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים מוזרים
    אנונימיתתתת
    27/12/2013

אנחנו מנסים להכנס להריון תאריך וסת 7/11/13 אני בדרך כלל מרגישה ביוץ הפסקתי גלולות לפני כחודשיים לפי ערכתי הביוץ היה בתאריך 19+20/11 כי הרגשתי מאוד כאבים . שכבנו כשלושה ימים לפני , ביום הביוץ 19/11 וביום שאחרי )20/11/14) בנוסף שכבנו גם כשבוע לפני . ביומים האחרונים אני מרגישה כאילו אני עומדת לקבל וסת ממש בודקת בשירותים ומן דקירות קטנות בבטן התחתונה פעם בצד שמאל ופעם בימין דקירות עדינות כאלו החזה מאוד נפוח כשאני בלי חזיה פחות כאבים כשאני נוגעת באזור הפטמות מסביבן מה שכן אין לי הפרשות מוזרות האם זה ייתכן שזה יהיה הריון? ואולי זה כאבים של השרשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מוזרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף כאבי גב תחתון חזקים

אנונימיתתתת
    27/12/2013

בנוסף כאבי גב תחתון מאוד חזקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו מתן שתן בתדירות גבוהה

אנונימיתתתת
    27/12/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מוזרים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    28/12/2013

יכול להיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו