מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת עזרהשחר30/12/2013
שלום רב לרופאים!
קודם כל תודה רבה על היחס וההשקעה שלכם!!!
אני עוד מעט בת 24 מנסה שנה להכנס להריון.
אובחנתי כפוליציסטית, וכמו כן סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס (מטופלת ביותירקס),.
עד היום עברתי 3 טיפולים שכשלו, 1 באיקקלומין ויחסים, 2 נוספים ע"י הזרקת פיורגון , תמיכה אוטרוגסטן, והזרעות, ובשלושתם ניתן אוביטרל.
בשני הטיפולים הראשונים סבלתי מציסטות (66X9 בראשון, 35X30 בשנייה) שטופלו ע"י לקיחת גלולות.
כמו כן כנראה וגם עכשיו יש לי ציסטה, היא מורגשת ומכאיבה לי, אך יהיה ניתן לבדוק זאת רק כשאתחיל טיפול חדש (כשאקבל).
אני חייבת לציין שבשני הטיפולים האחרונים לא הרגשתי כי התקיים ביוץ כלל, לא היו כאבי בטן כפי שהיו לי בטיפול הראשון.
אני מרגישה כי משהו פשוט לא בסדר, ובמחלקה שלי לא כל כך מפרטים על כל שלב ושלב ובכלל.
יכול באמת להיות שלא התבצע ביוץ למרות האוביטרל?
מאיזו סיבה מופיעות בכל טיפול וטיפול ציסטות?
יכול להיות שיש עוד בדיקות שעליי לבצע פרט לבדיקות הורמונליות?
האם כדאי כבר לשקול לעבור לIVF?
אשמח לתשובתכם..תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר31/12/2013קודם כל אם לא מסבירים לך ואת לא מבינה מה קורה כדאי לך לעבור לטיפולים במקום שמסבירים.
הציסטות הן תוצאה של גירויי השחלות והן תעלמנה.
כדאי לך לעבור לטיפולי זריקות של הורמונים,אך תטפלי במקום שמסבירים לך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה..
שחר31/12/2013תודה רבה!! אני באמת צריכה לשקול זאת...
ובנוסף אני כבר מטופלת בזריקות הורמונים - בשני ההזרעות האחרונות שלי ובכל זאת יש ציסטות...
יש איזושהי בדיקה שכדאי לי לבצע?
(אני אובחנתי אך ורק ע"י בדיקת דם ולא בוצעה שום בדיקה אחרת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2014בטיפולי הורמונים המעקב נעשה על ידי אולטרה-סאונד ובדיקות דם.
הציסטות שנוצרות תעלמנה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)