גדילת זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גדילת זקיקים
    שני
    31/12/2013

האם יש משהו שעוזר לכל הזקיקים לגדול יחסית ביחד (אני עושה PGD) וכל זקיק חשוב לי.
    אני לוקחת תרופות של 6 מנוגון ו- 450 גונאל וצטרוטייד .יוצא בין 10-15 ביציות אבל בסופו של דבר אבל תמיד מוקפאים (לפני ביופסיה) 4-5.
    האם יש מקום להוריד את המינונים מלכתחילה ובהמשך להעלות לפי הצורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילת זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה לתשובתכם בבקשה

שני
    31/12/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובתכם בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/12/2013

חזקה על הרופא שלך שהוא בחר לך פרוטוקול הגזור מהרקע,הגיל,והרזרבה השחלתית שלך,אם כי מתקבל הרושם שהמינון מוגבר במיוחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובתך לגבי החלק הראש בשאלה..

שני
    01/01/2014

האם יש דרך/אופן טיפול שכל הזקיקים יגדלו יחסית יחד .. מה שקורה שיש לי כמות זקיקים יפה אבל הרבה הולכים לאיבוד כי הם קטנים מידי או גדולים מידיי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובתך לגבי החלק הראש בשאלה.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/01/2014

אמצעי האיזון ההורמונלי להכוונת הטיפול והזקיקים הינם תכשירים אגוניסטים ל-GNRH או אנטגוניסטים לGNRH לפי העדפתו של הרופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו