זקיקים בשלים ואסטרודיול גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים בשלים ואסטרודיול גבוה
    מירי
    02/04/2008

לאחר שהעלו לי את המינון של הגונל בגלל שבפעם האחרונה היו זקיקים קטנים ביחס לפעמים קודמות שהיו 4 זקיקים בגדלים של 17.18.18.17 ,קיבלתי השבוע גונל במשך שבועים .בשבוע הראשון 112.5 ובשבוע השני 150.עברתי בדיקת אסטרודיול והתוצאה היתה 9900 אסטרודיול ופרוגסטרון 3.3 .עברתי אולטראסאונד ויש לי 5 זקיקים בגדלים 20.21.17.18.18 וחלק קטנים 14.13.12. 12.11 יש לצין שהמינון הגבוה עשה את שלו.הרופא החליט שאקח היום אוביטרל ואעבור מחר הזרעה בפעם אחרונה .[הזרעה שלישית עם הורמנים] שאלותי האם לא היה כדאי כבר אתמול לעבור הזרעה בגלל הזקיקים שהגיעו לגודל הנכון 20.21 ואע"פ שיש זקיקים בגדלים של 18.18.17 .מה יקרה עם הזקיקים הבשלים עד יום חמישי ? בנוסף האוביטרל אמור להבשיל אותן ואז הן כבר לא יתאימו להזרעה .מה עושים ? עוד שעה אני אמורה להזריק אוביטרל ובשמונה בערב מחאר אעבור הזרעה .האם השיקולים של הרופא היו בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    02/04/2008

לוח הזמנים נראה תקין.
    לאור התגבוה השחלתית הנמרצת יש סיכון מסויים לריבוי עוברים, וכן גירוי יתר של השחלות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו